TOP 10 odvážných outfitů červeného koberce

TOP 10 odvážných outfitů červeného koberce

Kdy je nejvhodnější doba pro popuštění fantazie, pro odhalení téměř všeho a zároveň ničeho? Červený koberec. Událost, na které chce být každá žena nepřehlédnutelná.  

Vybrali jsme deset nádherných žen, které oblékly jedny z nejodvážnějších modelů, ale i přesto si dokázaly zachovat své kouzlo a ženskost.

Beyonce a její legendární zdobené šaty od Givenchy, které oblékla na Met Gala. Každoroční slavnostní večer, který je přehlídkou těch nejdokonalejších modelů.  

Jennifer Lopez v černých šatech od britského návrháře Juliena Macdonalda, které oblékla na Billboard Latin Music Awards.

Německá herečka Diane Kruger v dokonale zdobených šatech od libanonské návrhářky Reem Acra. Šaty oblékla na oscarovou párty magazínu Vanity Fair.

Šaty z 85 000 ručně malovaných krystalů od La Perla oblékla na Met Gala Kendall Jenner

Další šaty z dílny Reem Acra, které oblékla na udílení American Music Awards zpěvačka Ciara.

Irina Shayk se objevila na oscarové party v šatech Atelier Versace. 

Kanadská herečka Shay Mitchell na udílení cen People's Choice Awards v černých šatech s dlouhým rozparkem a kovovým detailem.

Britská zpěvačka Rita Ora a její velkolepý večer při udílení Oscarů. Zpěvačka se stihla předvést ve třech nádherných róbách. Tyto černé z dílny Donna Karan oblékla na pooscarovou show a vypadala v nich úžasně.

Kylie Jenner dorazila na Met Gala v blond paruce a téměř "nahých" šatech od Versace. 

Ruská topmodelka Natasha Poly v šatech Roberto Cavalli poseté krystaly.

pinterest.com; fashionisers.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram