TOP 26 nejkrásnějších plesových šatů od návrhářských špiček

TOP 26 nejkrásnějších plesových šatů od návrhářských špiček

Blíží se plesová sezóna. Večerní róba je klíčovým vyjádřením sebe samé. Co nabízí nejluxusnější značky a mistři v oboru? Výběr toho nejlepšího zde… 

Inspirujte se sezónami letošního roku, kde vám návrháři nabízí to nejlepší z jejich kreativního světa. Co návrhář, to jiný model! Důkaz diversity, tvořivosti a nekonečných možností. Některé trendy přetrvávají, ale přišly i trendy nové. Večerní šaty na ples jsou v podání světových návrhářských špiček třešinkou na dortu v každé kolekci. 

Extravagantní volba

Valentino, Marc Jacobs, Matty Bovan a Carolina Hererra nabízí extravagantní modely. Každý model je však jinak výrazný. Saténový patchwork, maximální volánky, mix materiálů, objemů a výrazné pruhy jsou netypickým modelem, ale krásně originální.

Oslnivé barvy

Neobvyklé barvy, které jsou komplimentem pokožce, vlasům i celkové siluetě, jsou překvapivě křiklavé. Typická sexy červená je k vidění u Balenciagy a značky Attico.Pyer Moss zahalil modelky do moderního pojetí kanárkově žlutých kaftanů. A Brandon Maxwell nešetřil růžovou. 

Moderní plesovky

Naeen Khan vytvořil něco jako večerní uniformu. Hluboký výstřih do V a propracované výšivky. Gucci myslí na mladší generaci: nová uvolněná silueta má všechny předpokládané aspekty plesovek včetně peříček a korálků. Simone Rocha a Paco Rabbane experimentují s vrstvením a květinovými aplikacemi.

Béžové zlato

Klasika mezi barvami je zlatá i béžová a ví to i značka Celine a Dior. Možná právě proto si pohrávají s délkou a stylem. Dior prezentuje šaty jednou v egyptském stylu a podruhé v siluetě 50. let. V obou případech s překrásnými výšivkami. Fendi zahrnul do večerních šatů i kožich. Pro značku je typický. 

Sexy černá

Černá bude vždy prvotní volbou mezi barvami večerních šatů. Její šarm a elegantní sexy podtext sluší každé postavě. Alexander Vauthier vytvořil kratší model s bílým límcem. Látka se mění z černé na tmavě modrou. Gabriela Hearst si pohrává s optickou iluzí jemných proužků. Alexander McQueen a Versace se vrací v čase ke svým nejlepším a slavným šatům a tvoří verze pro tento rok. 

Nové nápady

Moschino zvolil jednoduchou dlouhou a upnutou siluetu, ale nově ji obohatil asymetrickými pruhy. Jako by je někdo na šaty nakreslil! Christian Siriano myslel na milovníky zvířecích vzorů a přidal trendy velké volány. Erdem nakouknul do pohádek, přidal moderní šálu, praktické kapsy na šatech a vznikla novodobá princezna. Chanel Couture miluje detailní vyšívání. Skvostný kříženec saka, šatů a sukně je dechberoucím modelem.

Jít za princeznu není problém

Rodarte ví, jak poslat na molo dokonale oblečenou princeznu dneška. Podle trendů musí být zahalena do volánů. Metalické šperky působí kouzelně, zejména jejich velikost. Vlasy spletené květinami a doplněné závojem jsou dramatickou tečkou! 

Zdroj; vogue.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram