TOP 5 trendů mezi teniskami

TOP 5 trendů mezi teniskami

Nazujte na jaře a v létě tenisky, které vám budou pohodlné a ještě k tomu podléhají těm nejžhavějším módním trendům. 

1. Stříbrná 

Černé skinny, bílé triko a střibrné tenisky - ideální minimalistický outfit. A nebo klidně květované šaty a stříbrné tenisky. A nebo... no jednoduše jsou téměř stejně variabilní jako bílá, šedá nebo černá, zaručeně ale přitáhnou k vašim chodidlům více očí. V perforovaném modelu vám navíc budou krásně větrat nohy a to při dlouhém chození po rozpálených ulicích jistě oceníte. 

 
Perforované Pepe Jeans 1 499 Kč ; Kožené na platformě Vagabond 2 599 Kč

2. Proužky

Pruhované slip-ony vás budou bavit nejen díky sympatickému pruhovanému vzoru, ale také pro jejich jednoduché obouvání a vyzouvání. Kombinace béžové a modré ideálně doplní denimové šaty, košili, kraťasy nebo bundičku. Nosit je ale pochopitelně můžete úplně k čemukoli. Tedy téměř. 

 
Béžovo-černé Toms 1 749 Kč ; Modro-smetanové s.Oliver 1 399 Kč

3. Pastely

Pravděpodobně vás nemohla minout vlna pastelového všeho. Zatímco jsme začali nosit starorůžové kabelky a baby blue svetry, scénu si získávají pastelově zabarvené tenisky. Pryč s křiklavou červenou nebo kanárkově žlutou nakombinovanou s trávově zelenou. Léto 2018 si žádá jemnost a eleganci.  

 
Světle modré New Balance 3 499 Kč ; Starorůžové Geox 2 899 Kč 

4. Jemné vzory

Podobně jako pastelové odstíny také decentní drobné vzory, jsou o jemnosti a ženskosti. Už se vidíte, jak si vykračujete po přímořské promenádě při chladnějším večeru v béžovo-bílých Toms slip-onech? Rozumíme. Nejraději bychom se tam vydali už teď.

 
Béžové Toms 1 999 Kč ; Puntíkované Pepe Jeans 1 499 Kč 

5. Semiš

Ve vztahu k metalické stříbrné se zdá být semiš jejím pravým opakem. To však vůbec nevadí. Alespoň si z nových trendů může každý vybrat ten svůj. Tenisky potažené semišem jsou bez pochyby daleko elegantnější. Ale pokud potřebujete oboje, bránit vám v tom nebudeme... 

 
Béžovo-šedé Woden 2 299 Kč ; Hnědo-šedé New Balance 2 499 Kč

zoot.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram