TOP jarní rtěnky a lesky - odstíny a textury, které potěší vaše rty

TOP jarní rtěnky a lesky - odstíny a textury, které potěší vaše rty

Jarní dny mají podobný efekt na všechny ženy. Kromě sundání kabátu sníme také o tom, že vyměníme tmavé odstíny rtěnek za lehké a zářivé. Vybrali jsem TOP 6 produktů na rty letošního jara!

Rtěnky mají být na jaře svěží, zářivé a hlavně barevné. Číslem jedna je určitě pronikavá růžová, která sluší většině žen. V perfektním balení a se skvělým složením ji najdete u značky Clinique a už teď si můžete být jistá, že tahle kráska vaši kabelku jen tak neopustí. Růžové tóny mohou být během letošního jara klidně podbarvené červenou. V takovém spojení vznikají odstíny velice specifické, jako je třeba Mazette od high-end značky Dior. Jaro fandí také lehkým odstínům. Takovým těm, které když nanesete spolu s tvářenkou a prodloužíte řasy, vypadáte jako byste se nemalovala a stejně vám to sluší. 

  
Clinique Wow Pop 520 Kč ; Dior Lipstick Mazette 819 Kč ; Collistar Rosa Perla 306 Kč

Ani zastánkyně lesků nezklameme. Byť jsou již pár let silně válcovány nejnovějšími strukturami rtěnek, stále mají své místo v kosmetických taštičkách žen různého věku. Pokud lesk preferujete, protože není tak výrazný jako rtěnka, mohl by vás zaujmout odstín Grapefruit, který se nádherně leskne a je hydratační jako bonus. (A vypadat skvěle bude také přes výrazné rtěnky!) Lesky, které letošní jaro bezpochyby vedou jsou syté a mají skvělou krycí schopnost. Jsou to ty, které jsou často označovány spíše jako laky na rty. Úžasně bude vypadat lesk od Givenchy. To je barva a struktura jaro 2016!

  
Clinique Superbalm Grapefruit 408 Kč ; Estée Lauder Lesk Wet Plum 539 Kč ; Givenchy Interdit Idyllic Plum 619 Kč

parfums.cz ; krasa.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram