Top model Andrej Pejic se konečně stal tím, čím se vždy cítil – ženou!

Top model Andrej Pejic se konečně stal tím, čím se vždy cítil – ženou!

Top model Andrej Pejic, který v posledních letech ovládl mola v pánských i dámských modelech i obálky prestižních časopisů svým androgynním vzhledem, si dnes nenechá říkat jinak než Andreja.

Muž nebo žena? Tato otázka nás napadá s každou jeho fotografií. A právě svým vzhledem se 22ti letá modelka Andreja Pejic, donedávna Andrej, proslavila. Módní návrháři i fotografové z celého světa si zamilovali prolínání jeho ženských i mužských rysů.

Jako model a modelka zároveň vystupoval například na přehlídce Jean Paul Gaultiera v Paříží roku 2011. Pro Marca Jacobse předváděl pouze mužské oblečení.


Na celé řadě světových přehlídek však předváděl dámské šaty coby mužský model, což mu ale vůbec nevadilo, neboť se už od dětství cítil spíše jako žena. A tak po hormonální terapii, kterou v minulých letech prodělal, konečně došlo i na operativní změnu pohlaví. Andreja je nyní skutečnou ženou, i když se jako muž objevila i v reklamě na podprsenku, a proto by si přála být nadále oslovována pouze ženským rodem a jménem Andreja.

„Vždy jsem snila, že budu dívkou.“ svěřila se modelka magazínu People. „Jednou z mých nejsilnějších vzpomínek je ta, kdy běhám po bytě v mámině sukni a připadám si jako baletka“.

Zdá se, že ženská "role" ji sedí opravdu více než ta mužská, jak napovídají samotné obálky prestižních časopisů, stejně jako další fotografie, které naleznete v naší fotogalerii.



Zdroj: people.com, andrejpejicofficial.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram