Top trendy v barvení vlasů

Top trendy v barvení vlasů

Přemýšlíte o změně barvy vlasů nebo jen lehkém oživení? S jarem totiž míváme větší chuť experimentovat. 

Pokud přemýšlíte o změně účesu a nové barvě, máme pro vás inspiraci těch nejvíce trendy barev pro následující sezónu. Nechte se inspirovat a vžeňte jaro do vašich vlasů.

Zrzi, zrzi

Ruku na srdce, která z nás ji alespoň jednou v životě nezatoužila na chvilku mít ve vlasech? Asi každá. Ovšem tato barva nesluší každé. Vyhráno mají ženy se světlou pletí s lehkým olivovým podtónem. A ještě sem tam nějaká piha a bude to dokonalost.

Skoro hnědá

Barva, která jednu dobu nebyla až tolik populární a pokud to bylo jen trochu možné, zbavovaly jsme se jí. Dnes je tomu ale jinak. Děláme vše pro to, abychom vystihly ten pravý odstín, takže všechny brunetky teď jásají. Přirozenost potřebují i vaše vlasy. A jak toho co nejrychleji dosáhnout? Postačí jen lehké prosvětlení vašich vlasů. Barva nebude potřebovat až tak časté úpravy, protože její postupné odrůstání je v tomto případě žádoucí. Ovšem nezapomeňte na přípravky, které vaše barvené vlasy ochrání a udrží barvu na vlasech mnohem déle.

Zlato ve vlasech

Aby to nebylo líto blondýnkám, i pro ně máme dobrou zprávu. Odrosty i v barvách blond mají tuto sezónu zelenou. Chce to pouze zvolit správnou barvu, o odstín světlejší, než je vaše přirozená barva vlasů a tuto nanést do délek. Vytvoří se tak přirozený přechod mezi barvenými vlasy a přirozeným odstínem vlasů. Stejně jako u brunetek i vy podpoříte výsledný efekt, když návštěvu kadeřníka necháte na další měsíc.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram