Tory Burch s druhou sportovní kolekcí

Tory Burch s druhou sportovní kolekcí

I když si maloobchod prochází menším úpadkem, návrhářka Tory Burch o svých kolekcích přemýšlí a staví je na základě zpětné vazby zákazníků. To se jí vyplatilo i pro jarní sportovní kolekci příštího roku.

Inspirovaná retro svěžestí, která ovlivňuje estetiku jejího podpisu, jde Tory Burch vstříc svobodě v podobě již druhé sportovní kolekce. Ta se odráží především od tenisu, ale své si v ní najdou i milovnice atletiky, plavání, golfu, volejbalu nebo třeba mírnějších kolektivních sportů.

Barevné bloky na jednotlivých modelech působí pozitivně, jakoby přímo lákaly k danému sportu. Co v těchto kouscích ale rozhodně spatříte, jsou sedmdesátá léta, což kolekci vůbec neublížilo, právě naopak.

Tory Burch při práci na této kolekci kladla důraz na rozvoj skutečného výkonu v oblasti tkaniny napříč všemi materiály, které byly použity, jako například Coolmax integrovaný do kašmíru, Merino bavlněné topy a svetry, které můžete použít na více způsobů a které vás zaručeně udrží v suchu a teple. Šikovný vývoj tkaniny spadá pod technický úsek, který si dal v tomto případě opravdu záležet.

Kombinace sportovní a hravé kolekce působí vcelku velice příjemně. Hlavní prvek – barevné proužky – nás nadchly zejména na doplňcích. Padnou však i plavkám a legínám. Ostré hrany a barevná grafika občas působí až drze, pořád ale v mezích toho, co se nám líbí.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram