Toto léto trošku jinak: Účesy pro horké dny

Toto léto trošku jinak: Účesy pro horké dny

Léto v plném proudu a vás nebaví stále dokola nosit klasický culík? Máme pro vás několik tipů na letní lehké účesy, které pro vás budou skvělým módním doplňkem a zbaví vás starostí o vaše vlasy.

Letní počasí dodává vysoké teploty jak na běžícím páse. A v těchto nekončících parních dnech je třeba se starat nejen o lehké outfity, ale i účesy. Pro dlouhé vlasy toto období někdy může být úmorné, jak tedy bojovat proti tomuto vedlejšímu efektu? Máme pro vás tip na několik letních účesů, které jsou naprostým trendem. Efektivně, krásně a samozřejmě módně. I takhle to jde!

Sponky

Sponkám před několika lety naprosto odzvonilo, teď slaví povstání jako fénix z popela. Obrovské spony, které jsou operličkované, barevné a různě zdobené. Instagramerky je milují, my je milujeme a vy si je zamilujete taky! 

Drdoly

Předklonit, zavázat nějak vlasy k sobě a jde se. Ovšem naše módní kroky míří trošku dál. Zkuste tento rychlý a velmi efektivní účes obohatit slušivým šátkem, který do něj zapletete. Uvidíte, jak váš drdol bude oplývat šarmem.

Culík

Jasně, na tom není nic inovativního. Culík je naprostá klasika, my však víme, jak tuto klasiku přehoupnout na vyšší level. Zkuste vysoký culík obohatit o detail šátku. Uvažte ho tam, kde vám bude slušet. Kratší jako mini doplněk nebo delší cancourky až k ramenům. Zkuste se naučit používat doplňky, ty k tomuto létu zcela neodmyslitelně patří!

Čelenky

Tak jako sponky i čelenky se v módním světě opět objevily a projevily do krásy. Zkuste si navlnit vlasy a vybrat nějakou jemnou čelenku, ušetří vám to čas a přidá na romantickém looku. My sázíme na perličkově osazenou!

Zdroj foto: Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram