Toto léto vyměňte šaty za overal

Toto léto vyměňte šaty za overal

I letos v létě zůstávají velmi populární overaly nejrůznějších střihů a barev. Nově se na módním výsluní objevují také džíny s laclem, které představují ideální alternativu pro chladnější dny.

Tenhle lehoučký tencelový overal je ideální do parného léta. Skvěle ho doplní jak bílé tenisky a kabelka, tak žabky nebo balerínky v zářivých barvách, sladěné např. s výrazným náhrdelníkem, který se bude ve velkém výstřihu nádherně vyjímat. (Topshop).

Elegantní overal v módní bílé barvě nádherně vynikne na opálené pleti, hodí se zejména na večer, takže si žádá trendy špičaté lodičky na vysokém podpatku, psaníčko a jeden výrazný šperk (Yoins).

Havajské květinové motivy budou nejlépe vypadat na pláži, kam je tento overal určen, stačí ho obléknout přes plavky a můžete vyrazit. Odvážnější si ho můžou vzít i do města, pokud zvolí elegantnější jednobarevné doplňky (Chicnova).

A v Topshopu koupíte i tento krásný overal v korálovém odstínu s efektním rozdělením kalhot a topu, horní část je na praktické zavazování. Vzhedem k výrazné barvě to nepřehánějte s doplňky, zvolte nejlépe zlaté nebo bílé.

A když se v létě ochladí přichází čas na hit letošní sezony – džíny s laclem, které si nejvíce rozumí s klasickým bílým tričkem, fantazii se však meze nekladou. Záleží na střihu, ale tento klasický se dá zkombinovat téměř se vším (Matchesfashion).

Zdroj obrázků: Polyvore.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram