Tradice a ruční výroba jsou základem dobré obuvi

Tradice a ruční výroba jsou základem dobré obuvi

Za vším stojí Enrico Bracalente, majitel značky NeroGiardini a CEO B. A.G. Spa, pod kterou značka spadá.To právě on je tvůrcem unikátního organizačního modelu

NeroGiardini je italská společnost, která se rozhodla na vynikající kvalitě a lokální ruční výrobě postavit jméno. Nutno říci, že úspěšně. Zatímco řada italských výrobců obuvi přesunula výrobu za oceán kvůli snižování nákladů, továrny NeroGiardini zůstaly věrné italské tradici a zdejšímu věhlasnému obuvnickému řemeslu. Máte tak záruku, že koupí libovolného kousku si zároveň pořizujete 100% italskou kvalitu, vyrobenou z těch nejlepších italských materiálů v rukou zkušených italských obuvníků. Možná díky tomu se NeroGiardini stále řadí mezi špičku na italském trhu, která vyrábí ročně více než 3 milióny (= 18 tisíc denně) ručně vyrobených bot.

  

Kvalita je v módním odvětví stále diskutovanějším tématem. Na důkladné zpracování, precizní detaily a volbu materiálu se v posledních letech hledí čím dál více. Zájem o prvotřídní zboží ze strany zákazníků v Česku roste, a tak se na našem trhu začíná dařit značkám, které kvalitní ručně vyráběné a speciální produkty nabízejí.

Měli jsme možnost vidět ručně šité boty, které jsou skvělým příkladem produktu, který se jistě zařazuje mezi elementární prvky šatníku každého, kdo se o módu zajímá trochu více a kdo dbá o svůj vzhled. Jejich výhody jsou nesporné a pečlivá výroba v rukou zkušeného obuvníka je totiž zárukou nejen výdrže, ale také luxusního designu.

NeroGiardini
Obchodní centrum ATRIUM FLORA (2. patro)
Vinohradská 2828/151
Praha 3

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram