Trend hedvábných tílek a pyžam podle značky Stefanel

Trend hedvábných tílek a pyžam podle značky Stefanel

Opět nastala ta část roku, kdy přicházejí zimní lenivé dny, a když se vám ráno nechce převlíkat z pyžama. My ale máme pro vás dobrou zprávu.

Pyžamové kostýmy a saténové košilky či tílka se už nenosí jen do postele, teď ovládly módní mola a jsou horkým trendem i na běžné nošení. Najdete je i v nové kolekci italské značky Stefanel a jsou z lehkého a padavého materiálu, ozdobené jemnou krajkou anebo geometrickým vzorem. Ve světě módy to není žádná novinka, už v roce 1920 začaly ženy ve Francii nosit lehké saténové pyžama či župany na pláž. Jemný lesk v dezénu materiálu dodává jednotlivým oděvním kouskům jakýsi noblesní nádech. Trend, nad kterým možná budete odmítavě kroutit hlavou, je však především věcí stylingu. Mezi lidi se nenosí skutečná noční košilka, ale šaty, které jen tak vypadají. Stefanel svoje pyžamové kostýmy kombinuje s vojenskou army parkou, dlouhým kabátem pod kolena, džínovou či koženou bundou. Celkový look dotváří crossbody kabelka a kotníkové kozačky.

Ještě víc trendy budete, když si oblečete pyžamový kostým ve vínové barvě. Bordová převládala na molech už v roce 2015 a i tento rok si jí dizajnéři vybrali jako jednu z předních barev svých kolekcí. Ve Stefanelu najdete v této barvě hned několik zajímavých kousků. Tato bohatá a plná barva dokáže obohatit naše tělo, duši i mysl. Vyzařuje důvěru a stabilitu. Výhodou je, že bordó vynikne pěkně na skoro všech odstínech pleti. Je to barva, která se dá zkombinovat se širokou škálou odstínů, obzvlášť dobře vypadá spárovaná s velbloudí béžovou, ale i se šedou a černou. Naopak, radši se vyhněte jasným barvám jako žlutá nebo oranžová. Taky mějte na paměti, že i když je bordó tmavší elegantní barva, je riskantní chodit oblečená v bordó od hlavy až po paty. Mít na sobě jeden, dva kousky úplně stačí.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram