Trend léta: účesy se šátkem

Trend léta: účesy se šátkem

Zamotejte si ho do drdolu, zapleťte do copanu nebo jen omotejte okolo hlavy. Šátky ve vlasech se v létě 2016 nosí. Jak, to už je na vás!

Drdoly

Ať už si ráda vytváříte vysoký uhlazený drdol za pomoci vnitřního donutu nebo jen vezmete prameny vlasů, zamotáte je dohromady a upevníte gumičkou, v obou případech pozvednete váš účes o level výš přidáním šátku. Je na vás, zda použijete kratší, ze kterého uvážete třeba mašli nebo delší a necháte ho volně splývat po šíji dolů.  

Copany

Vypadá to božsky. Je to jednoduché. Jak často se vám to poštěstí? Buď můžete šátek plést s vlasy jako samostatný pramen nebo ho můžete k jednomu ze třech pramenů přidat. Pokud jste v pletení zběhlá, určitě se vám podaří (možná po pár zkouškách) zaplést šátek i do složitějšího copanu. Budeme držet palce. 

Na ozdobu

Šátek můžete použít místo klasické látkové čelenky nebo ho připevnit kolem čela po vzoru květinových dětí. Špatně nebude vypadat ani kolem culíku nebo nad copanem, ať už jen obvázaný nebo ve tvaru mašle. Jisté je, že byste účes se šátkem měla během letošního léta vyzkoušet. Alespoň jednou. Alespoň jeden.

Času máte ještě dost. 

pinterest.com ; latest-hairstyles.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram