Trendy barvy jaro/léto 2014

Trendy barvy jaro/léto 2014

S každou novou sezónou přichází z přehlídkových mol i nové trendy. My jsme se zaměřili na barvy, které jsou trendem letošního léta. A které to tedy budou?

S příchodem letního počasí je dobré se zamyslet nejen nad celkovým outfitem, ale i nad jeho barevnými kombinacemi.

Proto vám představíme trendy barvy pro letošní léto, přesně tak jak je vidí i módní návrháři na přehlídkových molech v New Yorku, Paříži, Londýně a Milánu. Inspirujte se barvami, které by rozhodně neměly chybět v pánském šatníku.

Šedá je cool

Šedá barva je všeobecně velmi oblíbená díky své neutrálnosti a téměř každý nějaký ten šedý kousek ve svém šatníku najde. Pokud však máte z šedé barvy obavy, pak ji rychle hoďte za hlavu, protože právě šedá přesně zapadá do našeho konceptu trendy barev letošního jara a léta. Tato barva je velice tolerantní v kombinaci s jinými odstíny a v letních měsících působí svěžím až chladivým dojmem. 

  

Modrá je dobrá

Modrá barva, zvláště ta světlá, je symbolem nekonečnosti, pocitu svobody a přináší inspiraci. Právě proto se pravděpodobně stala inspirací i nové kolekce Calvin Klein spring summer 2014, která je kompletně celá laděna do různých odstínů modré. Osvoboďte se i vy s modrou, která vám kápne do noty a rozhodně si bude rozumět i třeba s vaším svrchníkem v šedém tónu. Jinak skvěle funguje i outfit komplet laděný v námořním duchu, jen v různých odstínech.

  

Vítězná červená

Ptáte se proč zrovna červená? Tato barva, jak je vidmo i z módní přehlídky John Galliano spring summer 2014, je ze všech třech barevných odstínů tím nejuniverzálnějším. Pokud tedy prahnete po razantní změně vašeho stylingu, sáhněte po červené, která v tomto případě neříká stůj, ba naopak velí k pohybu vpřed a chytře okoření váš vzhled. Červená je barvou symbolizující vitalitu a svou neskrývanou energičností skvěle doplní váš stávající šatník.

  

Jak můžete sami posoudit, všechny tři barvy vypadají skvěle a ve vzájemné kombinaci působí velice harmonicky. Až půjdete příště nakupovat, určitě na ně pamatujte.

 

Zdroj: menfashionmagazine, google

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram