Trendy bundy pro mladé od adidas NEO

Trendy bundy pro mladé od adidas NEO

Pro mladé jen to nejstylovější! Proto adidas NEO představuje kolekci trendy bund pro Podzim/Zima 2014/2015 v trendy barvách a cool střizích! 

Adidas NEO je poměrně nová značka a tentokrát představuje kolekci zimních bund, které mají styl a hlavně jsou na míru ušité mladé generaci. S heslem : "Noci jsou delší, mraky temnější, vzduch chladnější. Ale počasí nás nezastaví!" nabízí adidas NEO kolekci 7 jedinečných bund pro podzim a zimu 2014/2015. 

Pokud vyznáváte spíš elegantnější módu, adidas myslel i na vás. Proto do své kolekce zahrnul i parku a šusťákový kabát. Mají tu správnou délku, aby v nich bylo teplo, ale nechybí ani stylové zpracování. 

Kolekce spoléhá na zemité a přírodní tóny, které z módy nevycházejí a zároveň se dobře kombinují. Pánská část kolekce obsahuje 3 bundy a ani u nich nechybí trendy vychytávky jako flísový vnitřek kapuci nebo falešná kožešina. 

Nezapomeňte, že Adidas NEO před nedávnem otevřel svou prodejnu i v Praze v OC Chodov. Takže pokud už jste si vyhlédli váš oblíbený kousek, můžete si ho vyzkoušet a koupit přímo tam! 

Zdroj: oficiální zastoupení adidas pro ČR

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram