Trendy dámské kolekce F/W 2014

Trendy dámské kolekce F/W 2014

Objevte nové trendy z nové kolekce Marks & Spencer pro Podzim/Zimu 2014. Klasika dostává na podzim novou podobu, snoubí maximální ženskost, praktičnost a světové trendy.

Klasika dostane na podzim novou podobu, která je ztělesněná v pěti trendech. Ty zaručují, že každá moderní žena najde v nové kolekci kousky, které zvýrazní přirozenou krásu.

V sezóně Podzim/Zima 2014 se praktická funkce oblečení spojuje s nejnovějšími světovými trendy. Marks & Spencer navíc neustále dbá na velmi precizní krejčovské zpracování a používá ty nejkvalitnější materiály. Výsledkem je jedinečná a poutavá kolekce, která zabezpečí správný refresh vaší garderóby.

THE ARTS
Bohatá koláž barevných tónů a zpracování, které vytvářejí vskutku dramatické textury. Dekadentní zdobení a bohaté květinové potisky se tu střetávají s umělou kožešinou

MODERNIST
Minimalismus tu narušují barevné plochy, které ukazují nový směr potisku. Ve výsledku jsou to výrazné modely, které přinášejí opravdu odvážnou aktualizaci šatníku v nové sezóně.

DOWN TOWN
Pastelové barvy tu doplňují kovové prvky a textury. Ikonické tvary jsou navrhnuty s důrazem na ženskost. Z barev dominuje chrpová modř. Pronikavé žakárové tkaniny a výrazné lesklé vrstvy působí nápadně a moderně.

GENTLE WOMAN
Luxusní vrstvy kašmíru a vlny v pudrových tónech udávají směr tomuto trendu. K tomu potisk na hedvábných látkách a barevné prvky z umělé kožešiny tvoří perfektní kontrast na pohled i dotek. Přepychové materiály v kombinaci s intenzivními ženskými odstíny ukazují směr v oblékání každé moderní ženy.

SIMPLE  LUXE
Je to puristické objevování luxusu. Střetávají se tu jemné materiály a elegantní krejčovské umění. Výsledkem je perfektní a sofistikovaný vzhled. Tmavá červenohnědá a teplé odstíny šedé pomáhají navodit jemný maskulinní look.

Zdroj: marksandspencer.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram