Trendy decor bytu aneb Co právě frčí?

Trendy decor bytu aneb Co právě frčí?

Zařizujete si právě nový byt nebo aspoň jeho nový vzhled? Chcete se ve svém bytě cítit nejen příjemně a útulně, ale i inspirativně? Rady a nápady jak na to, najdete u nás v článku...

Léto není jen o sluníčkových zážitcích a o večerní zahradní párty. Léto dodává lidem novou energii, nový impulz a chuť se v životě někam posunout. Možná právě vás tato nová energie nabila a toužíte po změně. Krásný domov, ve kterém se budete cítit víc než komfortně, dokáže životu dodat sílu a oporu. Jestli hledáte inspiraci, jak k takovému cíli dojít, jste na správném místě.

Co právě frčí?

Ve světě módy a domácího decoru se stále něco děje. Jak si však počít, když výměna koberce nebo sedací soupravy není zas tak jednoduchá jako koupě nového topíku či náušnic?Vybírejte podle vaší lásky k barvám, k materiálům a nechte spíše trendy, nechť vás inspirují. Nenechávejte si diktovat, jak si zařídit váš domov.

Sametová revoluce

Sametová pohovka, sametový taburet, sametové závěsy... samet zkrátka hlásí flashback jako hrom! V kombinaci se zlatou barvou dokáže vykouzlit úžasný vzhled interiéru. Trochu luxusu, trochu pohodlí. A k tomu velká dávka stylu.

Ach ta příroda

Člověk častokrát v městském shonu zapomene, na čem doopravdy záleží. Příroda, na té záleží především. A na jejím základě postavit bytový decor patří aktuálně mezi nejoblíbenější cesty designerů. Minimalistické, čisté, upřímné... 

Květinové vzory opět IN

Květinové závěsy, polštářky, velké obrazy. Vzor, který rozjasní fádní stěnu či kout obýváku. Pokud chcete mít veselý domov, pozvěte do něj květinový vzor!

Geometrie

Možná geometrie nebyla vaše silná stránka, avšak můžete se k ní v dospělosti zase vrátit při zařizování vzhledu vašeho domova. Geometrické, jasné křivky. Černá a bílá, sklo a kov. To jsou prvky, o které v tomto stylu jde. Nadměrnost známe již od gotiky, ta se ale právě letos vtěluje do nového stylu, který dokáže opravdu uchvátit.

Zdroj foto: Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram