Trendy kostky a tmavé tóny - to je kolekce RTW Podzim/Zima 2014/15 Saint Laurent

Trendy kostky a tmavé tóny - to je kolekce RTW Podzim/Zima 2014/15 Saint Laurent

V podzimní kolekci Ready-To-Wear si tým designérů pohrál s kombinací vzorů i materiálů především v tmavých barvách za použití jednoduchých střihů. 

Kolekce světové módní značky Yves Saint Laurent je ponořena do tmavých odstínů šedé, rudé a hnědé, s občasným kontrastem v bílé barvě. Objevuje se vzor kostky v typickém červeném provedení, velkých puntíků nebo různorodých květů. Setkáváme se ale s jinými a velice netradičními vzory jako je např. potisk zbraní. 

Střihy odpovídají přesně návrhářskému umu Y.S. Laurenta. Důraz na ženskou siluetu je upozaděn, modely jsou většinou střiženy jasně, jednoduše a do písmene H. Špetka ženské krásy se projeví až u výjimečného použití pásku, nejvíce tuto roli ale zastávají podpatky. Designéři kombinovali jednotlivé kousky napříč materiály i vzory. Proto se setkáváme zároveň s kožešinovými límci a koženou bundou nebo květovanými šaty a chlupatým kožichem.  

Nezbytností jsou již zmíněné podpatky. Modely jsou doplněny třpytkatými páskovými střevíčky nebo lakovanými lodičkami. V podobném duchu se nesou i malé kabelky.

Více detailů si prohlédněte v naší fotogalerii pod článkem!

Použité líčení je velice výrazné. Pleť je sjednocená, obočí zůstává nezvýrazněné. Zato mají modelky nalepené umělé řasy jak na horním, tak i na spodním víčku, a ostré černé stíny.

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram