Trendy lakování pro sezonu S/S 2015

Trendy lakování pro sezonu S/S 2015

Přinášíme vám trendy barvy pro vaše nehty. Podívejte se, jaké barvy se opět stávají hitem číslo jedna, čím se vybavit na jaro a do čeho obléknout naše ruce v létě.

Pečlivě sledujeme nejnovější trendy v make-upu i účesech a proto nesmíme zapomenout také na barvy nehtů. Nový lak na nehty je první věc po make-upu, nad kterou byste měla s příchodem teplého období začít přemýšlet. Podívejte se s námi, co bude letos v sezoně Jaro/Léto největším hitem.

Třpyt a lesk
Třpytivé barvy na nehty jsou zpět, ale nyní v opravdové glamour verzi. Zapomeňte na výraznou záři. Novým trendem je spoustu odlesků, které se jemně třpytí v záblescích světla. Tyto druhy laků na nehty jsou ideální pro zvláštní události. Decentně doplňují elegantní oblečení a jednotvárným lookům dodávají potřebnou jiskru.

Jen růžová to může být
Růžová ve všech svých pudrových i sytých odstínech je bezesporu jednou z nejoblíbenějších barev žen po celém světě. Proč? Je to nejjednodušší způsob, jak vtisknout našim rukám typicky ženský vzhled.

Must-have je červená
Růžová je skutečně půvabná, to ano, ale červenou musí alespoň jednou vyzkoušet každá z nás. Červená a rudá jsou nesmírně podmanivé a na našich rukou vypadají neodolatelně. Letošní sezona vám také nabízí možnost experimentovat s dalšími odstíny a tóny, tentokrát s nádechem oranžové, hnědé i fialové.

Pastely
Světlé pastelové barvy jsou perfektní volbou především na jaře. Podněcují svěží náladu a vypadají skvěle ve dne i večer. Nejsou příliš nápadné, a proto působí tak přirozeně, jednoduše dokonale.

Dark romance
Máte-li svou temnou stránku, nebo jen chcete denní pastely na večer vyměnit za sytější barvy, rozhodně nešlápnete vedle s intenzivními tmavými odstíny fialové a čokolády. Lesk tmavého tónu, ne však černé, se hodí ke každé odvážné i romantické duši.

Lila
Která barva nám ze všech nejvíce připomíná jaro? Lila a její světlé i tmavé variace. Lila připomíná rozkvetlé květiny a vše to pučení kolem nás, které přináší změť krásných odstínů od lehce narůžovělých po syté jasné barvy.

Nude
Nude trend bude letos oblíbený i v lakování a to především v létě. Nahé nehty neboli laky neutrálních barev jsou elegantní a podtrhují klasický vzhled nehtů. Nehty v nahých barvách vypadají velmi pěstěně. Jen dejte pozor na správný výběr. Vybírejte tak, aby lak vaši barvu pleti doplňoval a příliš nepoutal pozornost.

Zdroj: swide.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram