Trendy laky na nehty: Které barvy jsou na zimu IN?

Trendy laky na nehty: Které barvy jsou na zimu IN?

Opět je čas pro změnu manikúry a vy už nevíte, jakou barvu svým nehtíkům dát? Nezoufejte, nejste jediná. Tolik barev, tolik možností… tolik laků. My vám pro tento měsíc volbu ulehčíme.

Končí nám měsíc padajícího listí a začíná se nám objevovat vánoční nálada. S teplem se už dlouho neuvidíme a jediné, na co v této zimě čekáme, je v tomto ročním období oblíbený sníh. Proč tuhle atmosféru nevnést i na své nehty?

Art nails neboli umění, které se promítá na plochu nehtů, mění své trendy tak jako každé jiné. Dříve jsme si nechávaly kreslit sněhuláčky, dárečky a různé jiné detaily motivů. To bylo ale vloni, možná předloni. A teď? Decentnost, jednoduchost nejsou opakem třpytek a výraznosti. Pro zimní nehty, které chcete mít IN, jsou tyto přívlastky ty pravé! Třeba i všechny najednou.

Zimní nálada je spojená se studenými barvami, jako jsou například modrá, šedivá, černá. To jsou klasiky, které nás na podzim/zimu nikdy neminou. Ale co takhle skořicová? Zlatavé třpytky, které si pověsíte na stromeček? Bordó, co připomíná svařáček? Ani tyto barvy neodešly na zimní spánek. Inspirace dýchá všude kolem, nebojte se ji. Přeci přichází to nejkrásnější období roku!

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram