Trendy letní klobouky, čepice a ozdoby do vlasů, které musíte mít

Trendy letní klobouky, čepice a ozdoby do vlasů, které musíte mít

Nejdůležitějším módní doplňkem pro jaro/léto 2014 je jednoznačně klobouk. Pokud ještě žádný nemáte, nebo si myslíte, že vám nesluší, zkuste se porozhlédnout po obchodech, nabídka je tak široká, že tentokrát určitě najdete ten pravý. V horkých letních měsících pak určitě oceníte jeho praktičnost – ochrání vás před slunečními paprsky a navíc, každý váš účes dovede k dokonalosti. Pro slavnostní příležitosti ho vyměňte za elegantní čelenku s malým kloboučkem, která se skvěle hodí k vyčesaným vlasům nebo zaexperimentujte se šátkem zapleteným do donutového drdolu. Na sport potom bude ideální moderní čepice s vtipným potiskem.  

Místo klasického slamáku zvolte výrazný supersize klobouk kombinující materiály a pokud ho dokonale sladíte s celým outfitem, budete za hvězdu ve městě i na pláži.

Odlehčenou extravagantní variantu klobouku představuje tento kšilt s výraznými korálkovými aplikacemi od značky Marni.

Černo-bílou klasikou se nedá nic zkazit a oversized varianty baretů v pánském stylu jsou navíc opravdu in, inspiraci hledejte přímo u Ralpha Laurena.  

O tom, že šátek se letos v létě nenosí jen na krku, ale třeba také na hlavě, jak to bylo v minulosti zcela běžné, vás přesvědčí odvážná americká značka Whit či módní návrhářka Sofie Thealet.

Na své si přijdou také romantičky. Na svatbu i na letní garden party se hodí tento něžně ženský účes podle Dolce&Gabbana, ktetý zdobí květy a netradiční koruna ze zlatých mincí .

 

Zdroje obrázků:glamour.com, accessoriesmagazine.com

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram