Trendy na jaro a léto 2015 v oblasti šperků - 5x co je hitem a 3x co radši vyhodit

Trendy na jaro a léto 2015 v oblasti šperků - 5x co je hitem a 3x co radši vyhodit

Trendy v módě bývají většinou naprosto zřejmé. Když ale přijde na šperky, už to tak nezpochybnitelné není. Proto vám Móda.cz přináší přehled in a out šperků. 

IN: Těsné náhrdelníky

Jaro 2015 přeje krajkovým náhrdelníkům, které obepínají váš krk, jež jsou inspirovány viktoriánským stylem. Pozor dejte ale před nechtěným dojmem stylu gothic. 

IN: Drobné náušnice

Svůj jarní nebo letní look doplňujte jednoduchými nekomplikovanými šperky. Tomu přesně odpovídají drobné zlaté či stříbrné náušnice. Bránit se nemusíte ani těm barevným. Jemné perličky i ornamenty letí!

IN: Tenké řetízky

Rok 2015 je pro vrstvení. Výše zmíněná nekomplikovanost platí i u řetízků. Volte ty hladké, tenké a s jemnými přívěsky, ale klidně jich kombinujte několik dohromady. 

 

IN: Barevné šperky

Ať už oblékáte barevné šaty či ne, barevné šperky si nyní můžete dovolit kdykoli. Nemluvíme o žádné výrazné diskotéce, ale o jednoduchých špercích, které mají třeba vsazené barevné kamínky. 

IN: Zlatou, prosím

Namísto všech možných odstínů stříbra, zašlého bronzu a jiných barev, sáhněte po klasickém zlatu. Nejlepší volbou je samozřejmě to pravé, pokud raději nosíte bižuterii a často ji střídáte, pak stačí pozlacené řetízky, náušnice i prstýnky. Ale hlavně - zlatá! 

 

OUT: Okázalá statement bižuterie

Na hlavní módní scéně se držela velice dlouho. Nyní je ale čas, aby na chvilku odstoupila do ústraní a prostor přenechala jemným šperkům.

OUT: Zašlé stříbro

Bylo trendy hlavně v podobě nejrůznějších přívěsků, ať už na náramcích či na náhrdelnících. Dnes ale patří už na dno šperkovnice. Ozdobte se raději vkusnými šperky, které mají jasnou a čerstvou barvu. Oxidace se už na špercích nenosí!

OUT: Kožené náramky

Nemyslíme ty kvalitní, luxusní náramky. Máme na mysli ty skautské, otrhané, které si přivážete na ruku alespoň po deseti a společně s pár gumičkami do vlasů je ani nesundaváte. Není to zdravé pro tělo a k eleganci to má hodně daleko. Takže ne!

Zdroj: pinterest.com
whowhatwear.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram