Trendy plesové účesy a jak je vytvořit

Trendy plesové účesy a jak je vytvořit

Plesová sezóna je v plném proudu a každá z nás chce na takovéto společenské akci maximálně zazářit. Ale nádherný plesový účes si můžete vytvořit i vy sama!

Společenské akce, plesy a především maturitní plesy vyžadují určitý styl účesu. A my ženy, co si budeme povídat, se vždy rády proměníme v okouzlující dámu. Proto často raději zavítáme do kadeřnických salonů, kde za takový účes necháme ohromné částky. My vám ale dnes ukážeme, že si nádherný účes můžete vytvořit i doma.

Klasické drdoly
I letos stále vedou nesmrtelné drdoly ve všech svých podobách. K jejich vytvoření vám často postačí pouze hřeben, případně tupírovací hřeben a pinetky. Někdy se ale neobejdete bez úzkých či velmi tlustých gumiček.

Složitější drdoly
Některé drdoly, které na první pohled vypadají složitě, vykouzlíte i doma za pár minut. Samozřejmě ty hladké zaberou kratší dobu než ty strukturované. U nich trvá nejdéle vytvoření vln kulmou.

Drdoly s copánky
Copánek v každém případě oživí klasický minimalistický účes. Je však trošku náročnější takový účes vytvořit, neboť musíte mít opravdu šikovné ruce. Pro dokonalý výsledek klidně požádejte o pomoc kamarádku. Drdoly ovinuté copánkem mohou vypadat pokaždé jinak. Jejich vzhled záleží na tom, jak široký pramen vlasů si necháte na náplet copu.

Drdoly z copů
Překvapivě krásně vypadají drdoly tvořené nejčastěji francouzskými copy. Takovéto účesy jsou i poměrně jednoduché a doplníte-li je květinou či vkusnou broží nebo trendy hřebínky, jistě oslníte své okolí.

Retro účes
Trendem prolínajícím se v módě, líčení i vlasovém stylingu je návrat do sedmdesátých let. Velké vlny v horní části hlavy tzv. pin up, či dlouhé vlny podčesané do krátkého vintage účesu mají jistě své kouzlo. Retro styl je i nadále hitem číslo jedna.

Nejen účes, ale také plesové šaty jsou tou důležitou součástí plesového looku. Oboje by k sobě mělo dokonale ladit. Pokud zvolíte zajímavě vyčesané vlasy nahoru, můžete vybírat mezi modely s nevšedně řešenými zády například díky krajkové výplni. Pokud vlasy necháte rozpuštěné, poohlédněte se raději po šatech s důrazem na řešení předního dílu. Módní šaty si vyberte podle svého srdce. Musíte se v nich hlavně cítit dobře a večer bude jenom váš.
Plesové šaty se dají pořídit snadno online. Oceníte hlavně nekonečný výběr a výhodné ceny. Pokud se navíc zaregistrujete v nákupním a věrnostním klubu Tipli, tak můžete získat část vaší útraty zpět. Říká se tomu cashback a opravdu to funguje! Stačí jenom registrace, aby se vědělo, komu se mají peníze připsat a jeden proklik do eshopu před nákupem.

Foto: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram