Trendy účesy do 5 minut

Trendy účesy do 5 minut

Máte jen pár minut, a přesto chcete vytvořit stylový účes? Žádný problém. Několik jsme jich pro vás vybrali. Jednoduché, rychlé a trendy. Co víc si můžeme přát?

Ach, ta rána! Část dne, ve které musíme stihnout tolik věcí. A za tak krátkou dobu. My vám dnes ještě pár minut ušetříme. Máme pro vás několik účesů, ve kterých budete vypadat úžasně, a navíc je hravě zvládnete vytvořit do 5 minut. Vážně!

Ležérní drdol

Tento účes zvládnete udělat téměř s jakoukoli délkou vlasů. Navíc je trendy a hlavně, čím ležérněji pramínek vlasů zamotáte, tím lépe. Nedokonalost je zde vítána.

Nízký drdol

Tento účes je ideální pro kratší vlasy. Možná působí více upraveně a elegantně, ale i tak vám na něj postačí opravdu jen pár minut. Pokud by se vám zdálo, že máte vlasy zplihlé, použijte suchý šampon, který pak jen prsty zapracujete. Skvělým pomocníkem pro větší objem je také slaný sprej.

Do výšek

V předklonu sčešte všechny vlasy a smotejte do drdolu. Pokud budete mít minutu k dobru, můžete konečky lehce natočit. Vlasy pak budou mnohem lépe držet a působit bohatším dojmem.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram