Trenýrkárna.cz vám přináší originální spodní prádlo, které vůbec není nudné!

Trenýrkárna.cz vám přináší originální spodní prádlo, které vůbec není nudné!

Odprostěte se od každodenní klasiky a nudy. Vyzkoušejte originální spodní prádlo značky 69SLAM a Infantia, které je barevné, hravé, někdy extravagantní s neotřelými vzory, ale vždy z kvalitních materiálů 

Spodní prádlo už nemusí být nuda. Trenýrkárna vám přináší originální spodní prádlo, ve kterém se rozhodně nebudete cítit tuctově.

Chcete skutečnou extravaganci? Zvolte značku 69SLAM. Spodní prádlo, které má koule. Boxerky, kalhotky, tanga, tílka a plavky od této originální značky jsou něco víc než jen prádlo. Díky zajímavým vzorům, pestrým barvám a kvalitním látkám je 69SLAM jedním z předních výrobců spodníhlo prádla. O tom vypovídá také rodná země značky a to Bali, což je mekka serfařů. Proto je prádlo této značky vyrobeno pro maximální pohodlnost a funkčnost nejen pro serfaře. Na své si jistě přijdou jak pořádní chlapi tak i křehké dívky.

Designově zajímavé kousky najdete také pod známou českou značkou Infantia. Infantia působí od roku 2006 a produkuje velice originální trenýrky a ponožky. Sortiment značky Infantia doplňují také mikiny. Prádlo je určeno jak pro dámy tak pro pány. Prádlo je velice specifické díky vytkávané gumě a knoflíčkům na funkčním poklopci dámských i pánských trenýrek. Do budoucna plánuje Infantia stejně parádní boxerky.

Zdroj: trenyrkarna.cz
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram