Tři módní tipy na sváteční cestování

Tři módní tipy na sváteční cestování

Vánoční svátky sice mají být dobou klidu a míru, avšak obvykle je to jeden velký maraton návštěv. Když už jej musíte absolvovat, alespoň se na to pohodlně oblečte.

Jestliže vás čeká několikahodinové cestování autobusem, vlakem nebo dokonce letadlem, není od věci se na tento čas řádně vybavit. Elegance, pohodlnost i dobrý pocit je to, co vás udrží v příjemné náladě. Proto je tu malá inspirace, která vám nabídne hned tři možnosti, jak vánoční šílenství v podobě cestování prožít v pohodě…

Noční cestování

Čeká-li vás noční let, či jízda vlakem, doporučujeme elastické legíny, pohodlnou obuv a váš oblíbený svetr. Vyslovenou eleganci nechejte na chvíli spát, sportovnější outfit, prostorná kabelka a jednotné barevné schéma vám nabídne přesně to, co se dá od nočního cestování očekávat.

Kožená varianta

Sofistikovanost může nabídnout kožená varianta kalhot. S dlouhým střihem košile či s volným áčkovým pláštěm bude praktickým cestovním oděvem. Nezapomeňte šátek pro případ delšího čekání na další spoj a procházení se v daném místě po venku.

Rodinný dress code

Jestliže máte jednu z těch rodin, která trvá na společenském oblečení i na svátečním setkání, zkuste zvolit měkké sametové či bavlněné kalhoty s potiskem, elegantní blůzu a pohodlný kabát s výraznými sklady. Takový outfit vám totiž schválí zaručeně i přísná babička.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram