Triky, jak nosit HIGH WAISTED kraťasy pro všechny typy postav

Triky, jak nosit HIGH WAISTED kraťasy pro všechny typy postav

High waisted kraťasy jsou velký trend. A byť se to na první pohled nemusí zdát, nejsou jen pro ty nejšíthlejší. Přinášíme pár tipů, jak je letos v létě oblékat!

Trend, který nastolily osmdesátá léta. Vrátil se minulé léto a vypadá to, že v ulicích ještě chvilku pobude. Největší módní značky přes džínovinu na něj dokonce zaměřily kompletně celé kampaně. A tak pro ty, kteří se v něm tak úplně ještě nevyznají nebo svůj styl vždy rády vylepší, přinášíme pár rad, jak nosit HIGH WAISTED kraťasy tak, aby vám to slušelo a výsledek byl lichotivý. 

1. Ujistěte se, že máte správnou velikost. Je to jeden z nejzákladnějších předpokladů pro to, aby na vás kraťasy s vysokým pasem vypadaly dobře. Protože pokud vám kraťásky opravdu sednou, nemusíte mít zrovna 60 kilo, abyste vypadala skvěle!

2.  Zvýrazněný pas je důležitý. Protože právě o něm linie high waisted je. Dbejte tedy na správný vršek - k zvýšenému pasu kraťasů si neberte oversized topy, ale spíše lehká tílka se špagetovými ramínky.

3. Conversky, Vansky, balerínky - ale ne podpatky! Velmi krátké kraťasy by totiž ve společnosti vysokých podpatků sice nadpozemsky dobře prodloužily vaše nohy, nepůsobila byste ale seriózně a vkusně. Tak pozor na to. 

4. Crop top oblékejte se soudností. Není třeba dávat nějaké zdlouhavé rady. Každá žena nejlépe ví, co je její slabé a silné místo, co se postavy týče. A pokud jím není úzký pas, na crop top prostě zapomeňte. Místo něj si můžete do kraťasů dát pásek a efekt bude mnohem lepší. 

5. I prádlo hraje roli. Že je vhodné, obléknout pod high waisted kraťasy kalhotky, jenž nebudou prosvítat je zřejmé. Ale chce to i ideální střih a velikost podprsenky. Protože pokud máte větší velikost než C, je třeba myslet na to, abyste stále udržovala ženské proporce! Správná velikost podprsenky bude jistě věrnou pomocnicí. 

Zdroj: pinterest.com; stylecaster.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram