Třpytivý svatební den

Třpytivý svatební den

Chcete, aby měl váš svatební den jiskru? Přečtete si pár našich tipů a rad, kam všude takovou jiskru můžete přidat a kde se naopak držet trochu zpátky.

Třpytky jsou zábavným detailem, kterým můžete zpestřit i svůj svatební den. Legrace je s nimi ale jen do té doby, než se vám začnou chytat do vlasů, drží se vlečky šatů jako přilepené a hrnete je za sebou nebo než vám jedna nezbedná spadne do oka. Kam třpytky dát a kde se jich naopak vyvarovat? Co všechno si ze třpytek můžete udělat sami a kolik jich do dekorace zahrnout, aby celkový dojem nepůsobil přeplácaně?

Svatební šaty

Třpytky a svatební šaty jsou rizikovou kombinací. Dá se s ní toho hodně pokazit. Zejména v případě, kdy se zamilujete do lesklých a hodně zářivých svatebních šatů. Sice se říká, že proti gustu žádný dišputát, ale tady dišputát rozhodně bude. Jako disco koule určitě vypadat nechcete. Třpytek na oblečení vždy pomálu, raději sáhněte po róbě s malými kamínkami, účel splní stejně dobře. Na kom ale třpytky vypadají roztomile, jsou malé družičky. Pokud nějakou takovou máte, nebojte se jí vybrat třpytivé šaty s nabíranou sukní.

Pozvánky

I na něčem takovém jako jsou pozvánky a jmenovky na stůl se můžete vyřádit. Nemůžeme nepřidat časové doporučení - pokud si konce papírů budete třpytit sama a v nejlepším případě sami, udělejte to u jmenovek ve velkém předstihu před svatebním dnem (co kdyby se to nepovedlo nebo to vypadalo špatně) a vyhrajte si s tím. Svatební hosté určitě rádi ocení kreativitu a od pozvánek nebudou moci odtrhnout oči.

Dekorace stolu

Stůl a jeho úprava nabízí spoustu možností, kam třpytky umístit. Můžete mít třpytivé okraje talířů, ubrus, lemy ubrousků, část příborů nebo vázy. Možností je narozdíl od ostatních svatebních věcí mnoho. Záleží už jen na vaší fantazii, kde se vám jiskření bude líbit nejvíce. Všeho opět s mírou.

Svatební dort

Neobvyklé a originální. Třpytky na dortu jste na svatbách, které jste navštívili před tou svou, ještě určitě neviděli. Dorty vypadají pěkně jen tak poprášené hvězdným prachem, i třpytkaté od prvního patra až po to spodní. A nebojte se, že by hosté  museli takovou dekoraci z dortu vyndavat, cukrárny mají v nabídce i jedlé třpytky ve všech představitelných barvách. 

Boty

Boty jsou oblastí, kde si můžete dovolit být mnohem nápaditější. Většina svatebních šatů je zakryje svou dlouhou sukní s vlečkou a boty tak vykukují jen občas. Díky lesklým třpytkám upoutají zvídavé pohledy k vašim kotníkům. Třpytky si můžete na boty nastříkat i sama, pokud vám nabídka v obchodech připadá laciná a na pár od Miu Miu nebo Jimmyho Choo nemáte potřebné finance. Třpytkami ozdobte buď vnější stranu bot nebo podrážku s podpatkem.

Foto: polkadotbride.com, Pinterest

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram