Typologie cestovatelů. Zjistěte, jaký jste vy!

Typologie cestovatelů. Zjistěte, jaký jste vy!

Vánoční výzdoba v obchodních centrech může být pro někoho signálem, že je ten pravý čas, najít si letenky do exotických krajin.

To, kam míříte a jak budete své cesty trávit, vás staví před zásadní otázku: do čeho si mám zabalit? Potřebujete jenom příruční zavazadlo se skvěle promyšleným organizačním systémem, nebo bytelný kufr, který přežije několik přestupů na letišti? Poradíme vám, jaké je to nejlepší zavazadlo právě na vaše cesty.
 

Dovolená bez starostí

Při balení na dovolenou máte všechno v kufru perfektně srovnané, ale při odjezdu domů už nedokážete přijít na to, jak je možné, že se vám tam všechno vešlo, a to jste ještě ani nenakoupili suvenýry? Pak je pro vás ideální látkový kufr Venice, který je velmi lehký a jeho důmyslný systém rozšíření kapacity vám dovolí zabalit vše, co potřebujete k dokonalé dovolené, a ještě něco navíc.


Kufr Roncato Venice, 6 199 Kč

Business trip

Všechno ve vašem životě má řád, včetně toho, co a jak si balíte na cesty. Nejdůležitějším pracovním nástrojem je váš laptop, chytrý telefon, a tak je pro vás bezpečí těchto věcí na prvním místě. Pro pracovní cesty je stvořený polykarbonátový kufr Roncato Double, který disponuje prvotřídním zámkovým systémem a také odnímatelným pouzdrem na notebook. Tato kapsa chrání váš počítač při cestování a po vyjmutí slouží jako brašna. Zkrátka chytré řešení pro vaše cesty.

 
Kufr Roncato Double, 8 349 Kč

Víkendová vyjížďka

Jedete na víkend s kamarádkou nebo na wellness s partnerem a nevíte, do čeho si zabalit. Na batoh máte věcí příliš moc a na kufr zase příliš málo, sportovní taška přes rameno se hodí dobře do posilovny ale v hotelu s ní moc parády neuděláte. Kožená cestovní taška Elega je dokonalým společníkem pro takové příležitosti. Pravá kůže zaručí, že i po letech bude taška vypadat skvěle a nenechá nikoho na pochybách, že je rovnocenným doplňkem.


Cestovní taška Elega Tipsy, 6 150 Kč

Tam i zpět stylově

Jakmile je volný den, už koukáte do mapy. Chcete poznat co nejvíce míst najednou a přátelé vás vlastně ani neznají bez batohu na zádech a kufru u nohy. Takové výlety vyžadují styl! S bláznivým batohem Marc Cain, rozhodně nezapadnete v žádném davu. Batoh je dost velký na všechny drobnosti, které potřebujete mít po ruce, a rozdělení do kapes vás ušetří hledání mincí na dně batohu.


Batoh Marc Cain, 7 290 Kč, Salamander

Dlouhá noc

Možná jedete na schůzku s milencem, nebo plánujete party protáhnout až do rána. Jasné je však to, že i ráno musíte vypadat skvěle a své nezbytnosti je potřeba zabalit zvlášť nenápadně. Přeci nebudete v baru sedět s cestovní taškou. Kabelka Picard tak akorát velká je „must have“ pro večery, které si chcete užít až do rána.


Kabelka Picard, 4 290 Kč, Salamander

salamanderclub.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram