Ubytujte se na Halloween u hraběte Dráculy

Ubytujte se na Halloween u hraběte Dráculy

Uvažujete o stylovém prožití svátku duchů? Originální kostým vám přijde málo? Využijte nabídky ubytování na hradě v Transylvánii.

Povídky o hraběti Dráculovi pochází od irského spisovatele Abrahama Bram Stokera, který se tehdy inspiroval transylvánským hradem Bran. Jeho vzdálený synovec se rozhodl při příležitosti svátku Halloween pohostit zájemce s možností ubytování a interiéru v upírském stylu, kde na vás čekají i dvě rakve.

Pravdou je, že takové ubytování čeká dne 31. října 2016 jen na dvě osoby, které na hrad přiveze vůz tažený koňmi a přenese je do historie hradu Bran, tedy až do 14. století. Příběhem i hradem bude provázet předek samotného spisovatele Dacre Stoker. Ostatně, kdo by dnes neznal Vlada Tapeše a jeho příběh z rumunského prostředí alespoň vzdáleně.

Soutěž o tuto krásnou a strachuplnou noc organizuje spolu s praprasynovcem web Airbnb.cz a pár, který vyberou, bude čekat večeře při svíčkách ve velké jídelně, která bude zahrnovat všechny chody tak, jak jsou popsány v románu. Místo postelí pak dvě krásné a sametem vystlané rakve a ráno snídaně při východu slunce na hradní terase. Pokud vás ovšem nezakousne do rána upír...

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram