Účesy do parných dnů, které zvládnete bez složitých návodů

Účesy do parných dnů, které zvládnete bez složitých návodů

Horké dny se blíží. A společně s nimi i majitelka sebekrásnějších loken chce mít na chvilku klid a vlasy pěkně sepnout. Móda.cz přináší tipy na rychlé letní účesy. K moři i do kanceláře. 

Spletený copánek obmotaný okolo hlavy působí jako romantická korunka posazená do čela. Je něžný a přesto splňuje hlavní požadavek, jenž na něj máme - vlasy jsou nahoře a krk může volně dýchat. Zbytek vlasů můžete splést do dalších copánků nebo svázat do drdolu.

Ledabylý drdol je přítelem každé ženy během horkých letních dní. Vytvoříte ho do minuty a vydrží celý den. S přibývajícím počtem hodin se totiž stává ještě lepším společně s pramínky, které z něj vypadávají. Doplňte elegantní sponou a nikdo nebude pochybovat o vašem úmyslu.

Voda vlasy vysušuje, v parných dnech ale můžete udělat výjimku a vlasy si pročesat mokrým hřebenem. Mokrý uhlazený look je trendy a bezpochyby i velmi praktický. 

Pokud si ráda s vlasy pohrajete a váš účes musí splňovat přísná kritéria na precizní vzhled, pak zkuste dát vlasy nahoru, splést do vánočky a postranní pramínky do malých francouzských copánků. Nevýhoda? Bude to trvat alespoň 20 minut.

Další variace ledabylého drdolu spojeného s oblíbeným copánkem. Účes není ani tak těžký, stačí se naučit správný grif jak vlasy dostat do spadlého drdolu. A po stranách pak jen stačí splést uvolněné francouzké copy. Hotovo. 

Zdroj obrázků: fashionising.com;
pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram