Úchvatná kolekce couture svatebních šatů YolanCris pro rok 2015

Úchvatná kolekce couture svatebních šatů YolanCris pro rok 2015

Tato nádherná kolekce krajkových couture svatebních šatů je naprosto bezkonkurenční. Pochází z dílny Yolandy a Cristiny tvořících teprve od roku 2005 úžasné couture kolekce pod značkou YolanCris.

O tuto úžasnou couture kolekci jsme vás nemohli připravit. Celou ji ručně den po dni ušily dvě návrhářky a sestry Yolanda a Cristina v Barceloně, jejichž svět již od útlého dětství tvořila organza, tyl a hedvábí. Vyrůstaly v matčině svatebním salonu a tak není divu, že se i v jejich kreativních myslích zrodil nápad na jakýsi převrat ve svatební módě.

Svou tvorbu zaměřily na přirozenou krásu a autentičnost ženskosti samotné. Za pouhých 9 let se staly velmi úspěšnými. A v čem tkví tajemství jejich úspěchu? V tradiční ruční práci! Vše šijí z kvalitních evropských látek sami ve svém ateliéru v Barcelóně s vášní pro každý záhyb, každý detail jejich nádherných svatebních šatů.

Z kolekcí YolanCris pro sezonu 2015 jsme pro vás vybrali couture kolekci krajkových svatebních šatů. Krajka na šatech působí přímo magicky. Romantická krajka zachycuje barokní ornamenty, přírodní motivy i etnické vzory. To vše můžete pozorovat na šatech z husté i průsvitné krajky jakoby utkané z jemné pavučinky. Jednoznačně kouzelné!




Zdroj: yolancris.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram