Úchvatné plesové šaty z Londýna

Úchvatné plesové šaty z Londýna

Nabídka Chi Chi plesových šatů připomíná návštěvu filmové cukrárny. Samý cupcake, šlehačka, zdobení, pastely a teď si to převeďte na šaty! No dokonalost...

Mladá anglická značka se inspiruje high-end návrháři a jejich přehlídkami. Odtud čerpá trendy, které pak přizpůsobí reálnému životu a přenese je do ulic. Pod jménem Chi Chi London tak vznikají jedinečné expresivní kousky ať už šatů koktejlových, maturitních, vhodných na promoci, maxišatů či večerních rób. I ceny hrají pro značku důležitou roli, takže se snaží, aby i její modely byly dostupné nejen po stránce praktičnosti a nositelnosti, ale i po stránce finanční. Koktejlové šaty tím pádem seženete okolo dvou tisíc korun. 

  
Tmavě modré šaty 2 249 Kč ; Růžové šaty 2 589 Kč ; Květované šaty 1 999 Kč

Plesová sezóna 2016 vypukla. A z vlastní zkušenosti víme, že žena se nechce rok co rok na plesech a firemních večírcích ukazovat v jedněch šatech. Nehledě na to, že dle etiky to ani není vhodné. Proto jsme vybrali pár perliček z kolekce Chi Chi London, které by vás mohly zaujmout. Základem většiny šatů je buď krajka a tyl nebo pevný satén a květinový potisk. Záleží jen na vás, který druh šatů upřednostníte a na jakou událost se chystáte. Není tajemstvím, že značka myslí také na ženy silnější, protože většina jejích modelů jde do velikosti XXL.

  
Šaty se zlatou krajkou 2 249 Kč ; Černé šaty 2 429 Kč ; Stříbrně zdobené šaty 2 589 Kč

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram