Účinná péče o pleť po letní sezóně

Účinná péče o pleť po letní sezóně

Každé roční období si žádá jinou péči o pokožku. Jak se o obličej a tělo postarat po zvláště horké letní sezóně a dokonale ji tak připravit na zimu?

Loučení s létem není pro nikoho z nás nic příjemného a výjimkou není ani naše pleť, která na změnu roční doby a s ní i klimatických podmínek může reagovat podrážděně.

Proto je během podzimu důležité vyměnit i svou kosmetickou výbavu, která naši pleť dokonale připraví na příchod chladné zimy, ale také zažehnat škody, kterých se během léta na pokožce dopustily vlivy slunečních paprsků, teplotní přechody či celodenní máčení při vodních radovánkách.

Naše pokožka vystavená těmto nepříznivým vlivům má zvláště pak v permanentně obnaženém obličeji tendenci rychleji stárnout. Formulí na zpomalení tohoto přirozeného pochodu a regeneraci pokožky je už v dnešní době nespočet, ale měli bychom také pamatovat na to, že naše vnější ochranná vrstva si v každém věku žádá zcela jinou péči.

A zde je konečně několik tipů pro péči o obličej a tělo po letní sezóně.

MLADÁ PLEŤ

HYDRAMEMORY MASK – intenzivní hydratační maska obnovuje elasticitu a přirozený barevný tón pleti.

50 ml 990 Kč

SKIN REGIMEN HYDRA – PRO BOOSTER – kosmeceutické inovativní sérum pro intenzivní hydrataci a ochranu pleti před hlavními faktory, které způsobují a urychlují stárnutí.

30 ml 1925 Kč

SKIN REGIMEN HYDRA – PRO CREAM GEL – omlazující krém gel určený pro biologicky mladou pokožku, při dehydrataci a při prvních známkách stárnutí.

55 ml 1790 Kč

STARŠÍ PLEŤ

SKIN REGIMEN JUVENATE – PRO BOOSTER – intenzivní sérum s korigujícím účinkem proti známkám stárnutí zralé pleti.

30 ml 2390 Kč

SKIN REGIMEN JUVENATE – PRO RICH CREAM – bohatě omlazující vyživující krém pro biologicky zralou a unavenou pleť. Dodává pleti pevnost a vláčnost.

55 ml 2310 Kč

ABSOLUTE PEARL NIGHT SERUM – koncentrované noční sérum redukuje barevné rozdíly pleti a obnovuje její strukturu.

30 ml 2375 Kč

PÉČE O TĚLO

D-AGE BODY CREAM – jemný tělový krém, který bojuje s příznaky stárnutí, pokožku vyživuje a zlepšuje její elasticitu.

200 ml 1815 Kč

SACRED NATURE BODY BUTTER – tělové máslo s bohatou texturou dodává pleti výživu a sametový vzhled. Díky přírodnímu složení je vhodný pro citlivou, suchou a nevyživenou pokožku.

250 ml 1420 Kč

 

 

Zdroj: Comfort Zone

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram