Ukaž svůj styl! B-Karo S/S 2015

Ukaž svůj styl! B-Karo S/S 2015

B-Karo se svou kolekcí Jaro/Léto 2015 dává možnost všem teenagerům ve věku 8-18 let najít si svůj osobitý styl, předvést módní cit, a užít si urban módu na plno.

B-Karo je móda určená teenagerům ve věku 8-18 let, která se nese ve stejném duchu značky 3Pommes. B-Karo sleduje módní trendy, na jejichž základě vytváří originální kolekce pojící městskou, urban a sportovní módu v jedno. Se svou dlouholetou tradicí je značka často označována za experta na dětskou módu, což se odráží také ve vyváženém poměru vysoké kvality a nízké ceny.


V nové sezoně Jaro/Léto 2015 představila značka 3Pommes jednu z nejbohatších juniorských kolekcí B-Karo prosluněnou širokou škálou barev, vzorů a textur. Opět přináší roztomilé, něžně drzé, sportovní i romantické kousky, které by rozhodně v šatníku moderních slečen a mladíků neměly chybět.




S B-Karo si každý najde svou identitu, svůj styl. Ambice značky se odráží nejen v módních střizích, ale také v nové kampani, která má zachytit touhu nové generace prosadit svou osobnost: „Narodil jsem se, abych byl sám sebou“.