Umění, divokost a pop, to vše se pojí v jedinečné kampani Bottega Veneta F/W 2014

Umění, divokost a pop, to vše se pojí v jedinečné kampani Bottega Veneta F/W 2014

Italská luxusní značka stále pokračuje ve spolupráci s vynikajícími talentovanými umělci a jedním z nich se prostřednictvím nové kampaně ke kolekci kabelek F/W 2014 stal i fotograf David Sims.

Vynikající fotograf David Sims zachytil na svých fotografiích kouzlo kolekce nových kabelek Bottega Veneta v pop art stylu.

Sílu kampani propůjčuje minimalistické pozadí v intenzivních barvách, které perfektně podtrhuje geometrii sřihů, motivů oblečení, ostře řezaných linií bot a zároveň dává vyniknout nádherně propracovaným kabelkám.

Letošní kampaň je výjimečná svou odlišností od typických podzimních kampaní, libujících si v pochmurných a nevýrazných barvách. Narozdíl od nich jsou u Bottega Veneta stěžejní výrazné odstíny žluté, fialové a spálené červené.

Dámské kabelky v sobě snoubí tradiční řemeslo a lehkost vintage skloubenou s trendy modernismem. Jsou rafinované, praktické a svůdné pro oko.

Pánské tašky jsou velmi ležérní a odráží volnost elegance dnešní doby.


Kabelky Bottega Veneta, ač jsou velmi luxusní a vyrobeny z kvalitní teletiny, poskytují nositeli maximální komfort a prostorovou funkčnost.