UNGARO Fruit d'Amour - tak chutná zakázané ovoce

Kolekce vůní Ungaro Fruit d'Amour inspirovaná kultovním ovocem je plná pokušení, jak jen zakázané věci mohou být.

Legendu o jablku, které dopomohlo k objevu gravitace, zná celý svět. Ale jablko je ovoce, které se  objevuje v celé řadě mýtů už od dob Antiky a jeho symbolika se v průběhu časů vyvíjela. Jedno má ale společné napříč většinou kultur. Jablko je totiž plodem spojeným s lidskými city, jimž dominuje láska.

Proto se také jablko coby kultovní ovoce stalo inspirací k nové kolekci vůní Ungaro Fruit d'Amour, která je plná pokušení.

Fruit d'Amour GOLD 

V řeckém bájesloví se zlaté jablko stalo příčinou trojské války. Bylo předmětem touhy tří nejmocnějších bohyní (Héry, Afrodity a Athény), kdy získat jej mohla pouze ta nejkrásnější z nich. Vůně je určena bohyni dnešních dnů – svůdné a sebevědomé ženě, která se nespokojí s ničím průměrným a vždy hledá, čím by svůj život obohatila. Opojná orientální esence vyzařující sex-appeal, bohatství a ryzí půvab je obdařena mocnou ženskostí.

HLAVA: citrón, bergamot, černý rybíz
SRDCE: pomerančové květy, fialky, kosatec
ZÁKLAD: vanilka, pačuli, fazolky tonka

Fruit d'Amour PINK 

Růžové jablko hraje nezastupitelnou roli v romantické pohádce o Sněhurce oslavující čistou lásku. Právě polibek z pravé lásky je tím, co probouzí hrdinku k životu. Vůni pro moderní princezny charakterizují elegance a mladistvá jiskra. Půvabné květinové kytici dominuje růže - královna všech květů - doplněná perlivým ovocným koktejlem.

HLAVA: ostružinové želé, yuzu, jablko
SRDCE: růže, frézie, pivoňka
ZÁKLAD: santálové dřevo, pižmo, cedrové dřevo

Fruit d'Amour GREEN 

Hned na prvních stránkách Bible se objevuje snad nejslavnější jablko historie – to, které rostlo na zakázaném stromě v Ráji a ochutnali jej Adam s Evou. „Obyčejné“ jablko, které bylo samo o sobě tak lákavé, že člověka „svedlo“ k touze po prvním svobodném činu, se stalo inspirací ke zrodu samotné esence pozitivní energie moderní ženy. Zářící květinová vůně čerstvých tónů plných radosti a nadšení je obrazem vnitřního jasu vyzařujícího z té, která ji nosí.

HLAVA: zelené jablko, pomeranč, mandarinka
SRDCE: jasmín, bílá broskev, šeřík
ZÁKLAD: bílé pižmo, santálové dřevo, ambrové dřevo

 

Zdroj: FAnn

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram