Únorové MUST HAVES volají zpět do šatníku barvy

Únorové MUST HAVES volají zpět do šatníku barvy

Slaboučké paprsky únorového slunce vábí do vašeho šatníku zpět své tóny. Ale ve výrazně silnější podobě než jsou ony samy. Pokud byste v únoru měla přivítat nějakou barvu, pak je to rozhodně hořčicová!

Košile VILA 1 379 Kč ; Kabelka Clarks 1 549 Kč ; Džíny H&M 599 Kč ; Podprsenka Calvin Klein 1 299 Kč ; Gel laky Gabriella Salvete 99 Kč ; Hedvábný šátek Lindex 299 Kč , Kotníkové kozačky Baťa 2 399 Kč   

Pohodlné modré skinny džíny. Užívejte si jich, dokud můžete, protože nebude dlouho trvat a skinny z regálů zase na pár let vymizí, nahrazené trendem rozšířených nohavic. Obyčejné modré džíny jsou jedním ze dvou základních prvků, na kterém jsme postavili únorové MUST HAVES. Milují je všichni, rozhodně vás nebude trápit, že je neseženete ve své velikosti a jsou super univerzální. Ty naše jsou ze široké nabídky H&M. Dokonale k nim pasuje delší hořčicově žlutá košile od VILA Clothes.

Hořčicový tón je barvou následující sezóny, proto ho opečovávejte a noste sebevědomě!

Dlouhá košile volně oblečená přes džíny si zaslouží výrazné zlaté doplňky a černou menší kabelku. Ta lesklá od Clarks pojme veškeré nezbytnosti, nebude vám překážet a obyčejnému outfitu dodá chuť kvality a luxusu. Ozdobte ji hedvábným šátkem, protože i to je jeden z top kousků následující sezóny. Efekt vkusného a líbivého outfitu podpoří vysoké podpatky.Kožené kotníkové kozačky Baťa jsou ideální volbou nejen pro svůj skvělý vzhled, ale i pro benefity, které plynou z přírodního materiálu. Nehty slaďte do zemitých tónů pomocí gelových laků bez nutnosti zapékání. Skvělé odstíny aktuálně představila Gabriella Salvete. A my si je velmi oblíbili. 

hm.com ; zoot.cz ; answear.cz ; lindex.com ; pinterest.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram