Urban Decay a Hra o trůny

Urban Decay a Hra o trůny

Kultovní seriál Hra o trůny již brzo uvede svou závěrečnou řadu. Urban Decay se ovšem postará o to, aby jen tak nezmizel z našich pamětí.

Jeden z nejoblíbenějších seriálů, troufáme si říct na celém světě, uvede poslední řadu tento rok v dubnu. Není se tedy čemu divit, že Hra o trůny pobláznila i kosmetické odvětví. Na co se můžeme těšit a kým bude řada Urban Decay / Game of Thrones inspirována?

Americká značka Urban Decay se spojila s HBO a vytvořila kolekci Urban Decay / Game of Thrones, která je inspirována ženami ze Sedmi Království. Urban Decay jako menší ochutnávku na svém instagramu zveřejnil video k této kolekci, které se nese z části v ledových tónech, nechybí ani ohnivé barvy a bronzový make-up. V dalším příspěvku je dokonalé líčení v třpytivě tyrkysové barvě. Můžeme se tedy jistě těšit na vysoce pigmentované oční stíny s matným a kovovým efektem. Urban Decay ovšem stále mlží. Takže se můžeme pouze jen domnívat, zda půjde o několik paletek očních stínů, jako tomu bylo například u zatím nejúspěšnější řady Naked.

Je tedy více než jasné, že s touto řadou budete moci vykouzlit vzhled inspirovaný Cersei Lannister, Sansa Stark nebo Daenerys Targaryen. Tak se necháme překvapit, která nám bude největší inspirací.

Tato nová řada bude v prodeji během měsíce dubna.

pinterest.com, urbandecay.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram