Ústecký casting České Miss má 7 postupujících

Ústecký casting České Miss má 7 postupujících

Hon na nejkrásnější dívky České republiky pokračoval i ve středu, kdy se odborná porota České Miss 2015 rozjela do Ústí nad Labem. Známe výsledek 3. castingu.

Přípravy na událost roku, kterou jediná národní soutěž krásy Česká Miss bezesporu je, získávají na intenzitě a fundované odbornice na ženskou krásu, které po celý týden usedají do křesel odborné poroty, mají plné ruce práce s výběrem těch nejkrásnějších dívek naší vlasti.

Castingový kolotoč se tedy nemohl zastavit ani ve středu 26. listopadu, kdy se odborná porota včele s patronkou soutěže Česká Miss 2015 Ivou Kubelkovou, rozjela do Ústí nad Labem. Tamní obchodní centrum Forum zaplnily nejen adeptky na semifinále, ale také množství jejich fanoušků.


                 S dívkami opět skotačil skvělý moderátor Petr Vágner.

Porota, do které tentokrát usedla i finalistka České Miss 2014 Veronika Kašáková, ale také Miss České republiky 2005 Lucie Králová nebo Miss sympatie ČR 2002 Lenka Kocmanová Taussigová, musela po celé odpoledne vybírat ze čtyřicítky nadšených adeptek na semifinále. Zdali dámy měly šťastnou ruku, posuďte sami.

 

 

 

Zdroj: Česká Miss

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram