Uvolněná jarní kolekce RTW 2015 M Missoni

Uvolněná jarní kolekce RTW 2015 M Missoni

Angela Missoni tvořící pod značkou M Missoni nikdy nezklame! Na posledním New Yourk fashion weeku představila svěží kolekci provoněnou květinami, sluncem a žhavou Mexickou kulturou.

V nové kolekci M Missoni Ready-to-wear pro Jaro 2015 nás uchvátí smyslné kombinace barev a materiálů. S kolekcí ožívá i odkaz na mexickou malířku Fridu Kahlo, jejíž tvorba, život a kultura, stejně jako její vlast Mexiko, se staly velkou inspirací pro tuto kolekci.

Barevná paleta nabízí široké možnosti od jednobarevných modelů, jemnou kombinaci bílé a šedé či zelenožluté, po výrazné kontrasty rudé a černé.

S prvními modely působí kolekce velmi něžně a sofistikovaně. Se zelenožlutou barvou se však začíná probouzet temperament především v podobě lehce kontrastní intarzie na háčkovaných prvcích.

Pestré úplety a háčkování jsou pro mexickou kulturu typické. V kolekci se ukazují snad ve všech formách, na šatech, blůzkách i sukních A střihu.

Divokost a nespoutanost je ukryta nejen v neotřelých barevných kombinacích, zajímavých květinových či ethno motivech, ale především v jednoduchých, volných a přesto rafinovaných střizích, což podtrhují právě zvolené materiály, které jsou lehounké a často průsvitné. Hojně je zastoupená také krajka probouzející retro ducha kolekce.

S touto kolekci si snadno a rychle vytvoříte elegantní, ležérní i koketní ouftit a nebo všechno v jednom.  Nádhernou ukázkou takového outfitu jsou modely z pohodlného chambray či neotřelé kombinézy.

Hravou jarní kolekci M Missoni doplňují i zábavné tašky a boty. Pletené, opletené, háčkované nebo obháčkované tašky zdobí vlněné bambulky stejně jako kožené sandálky a žabky. Unikátní jsou také barevné espadrilky na nízké či vyšší ploché platformě.

Zdroj obrázků: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram