Už je to tady, Písecký víkend módy

Už je to tady, Písecký víkend módy

Atraktivní město Písek již dnes ožije módou, kulturou a uměním všeho druhu. Nenechte si ujít tuto jedinečnou módní show s názvem Písecký víkend módy!

Písecký víkend módy aneb dvoudenní maraton plný módních přehlídek, uměleckých vystoupení známých osobností a celé řady dalších kulturních a uměleckých zážitků, který se koná 23. – 24. 5. 2014, je už za dveřmi.

Program je opravdu nabitý. Kromě módních přehlídek známých domácích i zahraničních módních značek se můžete těšit na pěvecká vystoupení Heidi Janků, Veroniky Mertové či Viktora Dyka. Nebudou chybět ani taneční vystoupení a exhibice věnované zdravému životnímu stylu, józe a mnohé další.

Po oba dny se rozhodně nudit nebudete, neboť je pro vás připraveno široké kulturní vyžití. Na své si přijde opravdu každý. Milovníci dobrého jídla jistě ocení stánky s občerstvením. Ti co rádi nasávají uměleckou atmosféru, by neměli opomenout navštívit stánky s originálním oblečením a šperky.

A pro děti jsou připraveny atrakce plné zábavy.

Tváří Píseckého víkendu módy je Vlaďka Erbová. Akce má podpořit její občanské sdružení na podporu dětí s onkologickým onemocněním "Vlaďka dětem".

Vstup je zcela zdarma, tak neváhejte a přijďte za kulturou i vy!
 

Zdroj: agenturaverona.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram