Úzké džíny a kabáty - toulky mezi muži stylového Amsterdamu

Úzké džíny a kabáty - toulky mezi muži stylového Amsterdamu

Obdivujeme styl Italů a Britů, kteří si zapínají košile i na poslední knoflíčky a okolo krku si pečlivě vážou drahé šály. Líbí se nám, že dbají na svůj vzhled a vybírají si každý kus, který si oblečou.

Všimli jsme si ale někdy mužů v jiných městech? Ani oni se totiž neoblékají špatně. Když projdeme pár ulic Amsterdamu, potkáme desítky mužů, kteří si ráno před zrcadlem dávali na čas, aby vytvořili oblíbený dojem ledabylého vzhledu. Oblékají úzké džíny, košile a dlouhé kabáty. 

Nejen že se muži v Amsterdamu umějí skvěle obléknout, zároveň byli v roce 2012 vyhodnoceni jako třetí nejhezčí muži na světě! To už přece o něčem vypovídá. Stejně jako dámy mají rádi pohodlné oblečení a efekt "I woke up like this". Přesto si na svých outfitech a celkově na svém vzhledu dávají záležet. Oblékají si úzké džíny i kalhoty, občas je ohrnují nad kotníky. Rádi nosí upnuté košile, volné svetry a široké dlouhé kabáty. 

Běžně své oblečení ladí v tmavých odstínech jako je khaki zelená, hnědá, tmavě šedá.

Potrpí si na kvalitní boty, které dotváří jejich vzhled elegána. Nebojí se ani doplňků - často je uvidíte se šátkem či šálou, kšandami a s koženou taškou. Důležitou roli u nich hraje úprava vlasů - vede přirozené rozcuchání nebo delší vlasy.   

Líbí se vám styl amsterdamských mužů nebo raději ten italský?

Zdroje: pinterest.com; styleabba.com 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram