V létě zavládne borůvková barva ve vlasech

V létě zavládne borůvková barva ve vlasech

Pastelová růžová, tyrkysová i šedá - všechny tyhle krásky už tu byly... Ale přiznejme si, kdo čekal borůvkovou?

Léto velí nový trendy odstín ve vlasech - stala se jím borůvková. Ženy většinou na začátku jara začnou toužit po změně, vlasy zkracují a mění barvy. Navíc v létě si mnohem častěji mohou dovolit trochu neobvyklejší barvu, a také na ní mají větší chuť. Zatímco v minulých sezónách se vystřídaly pastelová růžová a modrá, se zelenou, tyrkysovou i šedou, letošnímu létu by měla kralovat fialová s nádechy do vínové.

Nejlépe se hodí na tmavé vlasy formou melíru, postupné balayage či stále nošeného ombré. Právě ve spojení s tmavou podkladovou barvou adekvátně vynikne, nepůsobí vulgárně a jde o barvu, kterou můžete nosit i do většiny kanceláří. Užijete si jí tak daleko déle jak křiklavé tóny, které by zaměstnavatel jednak netrpěl, a jednak se po pár umytí začnou vytrácet. 

Vaše kadeřnice z takové volby bude mít jistě radost a vy také! Můžete si totiž vyhrát s jednotlivými odstíny od modré až po světlejší vínovou. Šikovný specialita vám díky namixování více odstínů dokáže vytvořit věrohodný borůvkový look. Navíc... dokážete si jen představit, jak dokonale k borůvkovým vlasům budou vypadat fialové a vínové rtěnky?

pinterest.com ; fashionisers.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram