V nemocnici Na Bulovce se dětským pacientům rozdávaly dárečky

V nemocnici Na Bulovce se dětským pacientům rozdávaly dárečky

Soutěžící a známé osobnosti soutěže Muž roku a Batist Nej sestřička spojili síly a v Nemocnici Na Bulovce rozdali dárečky dětským pacientům a  pokřtili své kalendáře

Společným křtem kalendáře soutěží Muž roku a Batist Nej sestřička pokračovala charitativní činnost těchto dvou celorepublikových klání. Finalisté a známé tváře ze soutěží ředitele Davida Novotného, kde na jedné straně hraje svoji roli mužnost a sympatie a na druhé straně laskavost, ženskost a odbornost, se sešli v Nemocnici Na Bulovce, aby dárečky potěšili malé pacienty chirurgického oddělení.

Hned na prvním pokoji dětské chirurgie narazili moderátoři TV Prima Eva Perkausová a Miroslav Šimůnek na okatého klučinu Tomáše Valtera a nestačili se divit, kdo se z něho vyklubal. „Syn Tomášek hrál kdysi v 250. díle primáckého seriálu Cesty domů. Bylo mu tenkrát asi půl roku a hrál tam miminko,“ usmíval se táta malého herce a dodal: „Tomáš je po operaci kýly, ale už půjdeme brzo domů. Za hračky od moderátorů TV Prima je samozřejmě rád, alespoň mu to tady rychleji uteče.“

Mezi postelemi dětského oddělení kličkoval i Muž roku 2017 Matyáš Hložek a s dětmi si výborně rozuměl. Zavzpomínal, jaké hračky nosili do nemocnice jemu. „Jsem rád, že můžu alespoň trošku udělat radost a zvednout náladu dětem, když tady musí ležet. Já když jako kluk ležel ve špitále, tak za mnou chodila akorát rodina. A jestli mi přinesli nějakou hračku? To musel být asi nějaký plyšák. Myslím, že to byl takový bílý plyšový medvídek. A mám pocit, že ho ještě někde doma mám. Máma sice už něco vyhodila, ale oblíbené hračky jsem si schoval a mám je na chalupě,“ smál se věčný kluk Matyáš.

 

4. Muž roku Michal Žůrek zase přiznal, že nebyl zrovna nejtišší pacient: „Já jako dítě jsem v nemocnici vždycky hrozně jančil. Všichni věděli, na jakém pokoji ležím, protože jsem ječel tak, že návštěva šla po hlase,“ smál se právník z Brna. Muzikálový zpěvák Peter Pecha obdarovával malé pacienty za muzikál Rocky. Rozdával trička a hrnky s logem zmíněného muzikálu, který se 24. listopadu opět začne hrát v pražském Kongresovém centru. Čas na popovídání s dětskými pacienty si udělala čas i zpěvačka a herečka Anna Slováčková.

Samotného křtu kalendářů se zúčastnila i ředitelka Nemocnice Na Bulovce Andrea Vrbovská, generální ředitel Batist Medical a.s. Tomáš Mertlík, 3. Muž roku Mikuláš Focko, náměstek ministra zdravotnictví Ing. Petr Landa, či herečka Michaela Dolinová.

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram