V Praze přednášel a česal americký kadeřník Leonardo Rocco

V Praze přednášel a česal americký kadeřník Leonardo Rocco

Prahu poctila netradiční návštěva ze světa kadeřníků a hair stylistů. Pozvání na workshop přijal Leonardo Rocco.

Vlasové trendy roku 2018 osvětlila českým kadeřníkům a kadeřnicím návštěva původně argentinského hair stylisty Leonarda Rocca, který aktuálně působí v Miami. Leonardo je známý tím, že se nebojí bortit hranice a vnášet do kadeřnického umění vlastní pohled a energii. Pro značku Aloxxi působí jako umělecký poradce a mimo jiné napomáhá tomu, aby se ubírala směrem špičkového servisu a inovativních technik. V březnu proběhlo v Praze školení určené kadeřníkům a stylistům, kde na reálných ženách vyzkoušeli společně s Roccem nejžhavější barevné, střihové a stylingové módní styly 2018.

V rámci školení si účastníci mohli vyzkoušet práci s novými barvami Ultra Hot, které patří k těm největším vlasovým trendům 2018. Jde o výrazné tóny, jako je růžová pod názvem Pink Palazzo nebo sytá modrá Midnight in Milan. Do stejné kategorie spadají také velmi světlé tóny včetně šedé či levandulové. Na těchto barvách je skvělé, že zanechávají výrazný lesk a dají se mezi sebou navzájem míchat. Leonardo Rocco učil kadeřníky právě i to, jak si vyhrát se střídáním pronikavých odstínů na vlasech a jak barvy spojovat.

Největším hitem sezóny se staly expresní permanentní barvy Andiamo s TURBODAY technologií, které nabarví vlasy za pouhých 10 minut! Byly předvedeny i tři nové odstíny těchto barev. Tyto dlouhotrvající barvy na expresní barvení s vynikající péčí a hydratací pro zdravé vlasy snižují množství času, potřebného k dosažení krásné barvy a úplného překrytí šedin.

Akce dostála puncu jedinečnosti také tím, že všechny techniky si zkoušeli kadeřníci sami na sobě. Díky tomu si mohli nejlépe oveřit, jak doopravdy barvy Aloxxi fungují a zákazníkům tak budou předávat osobní zkušenosti. Po absolvování workshopu byli oceněni certifikátem a odnesli si testovací balíčky produktů. 

aloxxi.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram