V říjnových MUST HAVES se vracíme zpátky na začátek

V říjnových MUST HAVES se vracíme zpátky na začátek

Na jaký začátek? No na začátek Must Haves. Ve volné chvíli jsme totiž prošli tuto rubriku až na její začátek a zjistili jsme, že se časem trochu změnila. Tak ji vrátíme zase hezky zpátky.

Svetr Miss Selfridge 1 199 Kč ; Polštářek H&M 119 Kč ; Baleríny Zaxy 899 Kč ; Termohrnek Asobu 779 Kč ; Růžová voda Purity Vision 170 Kč ; Mramorová váza House Doctor 409 Kč ; Kabelka Answear 370 Kč 

A proč? Vždyť se říká, že evoluce prospívá! Jednoduše proto, že se domníváme, že to tak bude zase lepší. Prohlédněte si naše první Must Haves z roku 2014 a sama uvidíte, jakou změnou do dnešního dne prošly. Měsíc co měsíc pro vás více jak dva roky stavíme outfit měsíce - vidíte? Outfit... ne Must Haves. Proto upustíme od nutnosti zařadit vždy spodní i vrchní díl, obuv, kabelku a doplňky a raději posbíráme to nejlepší nehledě na to, co to je.

PŘIVÍTEJTE staro-nové MUST HAVES!

Možná že… jen růžová to může být. V říjnu, kdy se příroda zbarvuje do červené a žluté a začíná být pošmourno, proč se neobklopit líbivou růžovou? Vaši domácnost oživí mramorová váza a nové povlaky na polštářky a vaše outfity zase světle růžová crossbody kabelka nebo pohodlné semišové balerínky od Zaxy. Během chladných rán vás zahřeje příjemný svetřík. Růžové se vůbec nemusíte bát, kombinujte ji s černou, denimem nebo vínovou a rozhodně nebudete vypadat jako Barbie. A růžová voda? Oáza pro vaši pleť.

Říjen se najednou zdá být hezčí.

Nebo že by to bylo těmi růžovými brýlemi?

pinterest.com ; answear.cz ; notino.cz ;
bonami.cz ; zoot.cz ; hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram