V sobotu 8. 11. jsme se přesvědčili, že nejen šaty dělají člověka

V sobotu 8. 11. jsme se přesvědčili, že nejen šaty dělají člověka

V sobotu 8. 11. jsme byli svědky velmi netradičních módních přehlídek. V moderních prostorách pražského hotelu Fusion se totiž v roli modelek představily ženy z azylových domů a domů na půli cesty.

Obě módní přehlídky se konaly v rámci akce Nejen šaty dělají člověka, kterou za podpory O2 Think Big připravily Adéla Homolová se sestrami Terezou a Radkou Kocábovými. Role moderátorky se ujala Lucie Křížková a hostem akce byl zpěvák Jaro Smejkal. Samotné přehlídky pak svým zpěvem doplnila Radka Kocábová.

 

Oblečení zapůjčené internetovým obchodem ZOOT všem ženám "modelkám" opravdu slušelo. V prvním vstupu předvedly formálnější oděvy vhodné do práce nebo na pracovní pohovor, tedy různé varianty bílých košil a halenek ve spojení s byznys kostýmkem.

 

Druhý blok byl věnován pohodlným, ale přesto moderním a velmi ženským modelům, ve kterých můžou ve volném čase dámy vyrazit např. na kávu s kamarádkou nebo na nákupy. Tato kolekce byla o poznání barevnější a hravější, vévodily jí různé odstíny růžové. Velmi důležitou součástí všech outfitů byly také kabelky.

 

Zdroj obrázků: Móda.cz, Foto: Lukáš Petr Tesař

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram