V zahradě krásy s Mary Kay

V zahradě krásy s Mary Kay

Mary Kay přišlo na trh s kosmetikou s novou limitovanou edicí Into the Garden. Je v ní několik produktů, které zkrátka MUSÍTE MÍT.

Nová limitka módní návrhářky Patricie Bonaldi pro Mary Kay, která je určená pro letošní jaro, vám udělá radost. Je plná květin, něžného růžového odstínu a už jen při pohledu na design kolekce od Patricie Bonaldi z ní budete chtít vyzkoušet úplně všechno. Jak totiž říká slogan ke kolekci - nechá vaši krásu kvést. Které produkty si můžete pořídit a které z nich baví nás?

Začneme s mým oblíbencem v kolekci - dekorativní kazetou, ve které najdete čtyři barevné druhy očních stínů a tři lesky na rty. Pro rychlejší manipulaci s kazetkou je v ní i oboustranný štěteček, takže pokud si ji budete chtít vzít s sebou na dovolenou nebo na cesty, vystačíte si i s ním. Jsem si jistá, že už při prvním otevření si paletku zamilujete. Obsahuje oční stíny v barvě fialek, švestkovo hnědé, růžové a tmavošedé, všechny jsou dostatečně pigmentované. Na pigmentaci očních stínů jsem si u Mary Kay nikdy nemohla stěžovat a výjimkou není ani nová kazetka. Lesky na rty nejsou barevně výrazné, lehce se kombinují s očními stíny v kazetě a na rtech jsou velmi příjemné. Velká škoda, že je kazetka limitkou, povedla se!

S blížícím se jarem i Mary Kay začíná myslet na vaše chodidla. V limitce najdete rovnou celou sadu na pedikúru, s níž můžete své nohy hýčkat a připravit je na nošení sandálků a žabek. Sada je věrná názvu celé kolekce a voní jako zahrada, najdete v ní peeling, šumivé tablety do koupele, separovač prstů a delší pilník. Tohle všechno si můžete zabalit do síťové taštičky a budete mít jistotu, že nic nepoztrácíte.

Ubrousky pohlcující mastnotu jsou vychytávka, která vás zbaví lesku na pleti - tomu se chtě nechtě při vyšších teplotách venku i vevnitř zkrátka nevyhneme. Make-up vám potom na pleti mnohem lépe drží a hlavně se člověk nemusí minutu co minutu přepudrovávat, protože se mu neustále leskne čelo.

Svůj první lak na nehty od Mary Kay jsem si pořídila minulý rok a překvapilo mě, jak dlouho mi vrstva laku na nehtech, i přes mytí nádobí a uklízení, vydržela neotlučená. U Mary Kay platíte za kvalitu a na té se nešetří ani u lakování. Nová kolekce barevné portfolio laků u Mary Kay příjemně oživila a nabízí světle žlutý odstín, korálovou a zelenošedou variantu.

Pro ty z vás, které mají rády styl i v koupelně, je v limitované kolekci i designová sada mýdel. Dárková krabička má překrásný obal a dokážu si představit, že s takovým dárkem uděláte radost každé ženě. Set obsahuje tři mýdla a každé z nich voní po jiné zahradní květině.

Foto: Mary Kay, vlastní

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram