Valentino Pre-Fall 2014

Valentino Pre-Fall 2014

Podzimní kolekci módního domu Valentino, pohltily typické odstíny barev pro toto období, ale i pestré vzory ze světa fauny.

Pre-Fall kolekce dua dvorních designerů módního domu Valentino, Maria Grazia Chiuri a Pierpaolo Piccioli, je doslova „Bouří motýlů“.

Stěžejním cílem designerů bylo vytvoření nápadité kolekce v typických podzimních tónech, které se však mísí s excentrickými motýlími vzory. Tento koncept se odráží i v jednotlivých střizích jak kabátů, tak i šatů, které pak připomínají právě motýlí křídla.

 

Motýlí kolekce čítající osmasedmdesát modelů, je doslova záplavou střízlivých barev, které se objevují na kabátech, kašmírových pláštích, kalhotách, minišatech, ale i na róbách sahajících až na zem. Pestrobarevní tvorové z říše hmyzu zdobí i velkou spoustu doplňků. K vidění jsou zde šátky, kabelky, ale i obuv.

 

Možná trochu výstřední, přesto ale dílensky dokonale zpracovaná podzimní kolekce je navíc doplněna o vzory z ptačí říše i proto, se na některých kouscích z této obsáhlé tvorby objevují motivy dravců, jako sov a sokolů.

 

Kompletní kolekci Valentino Pre-Fall 2014, můžete zhlédnout v naší fotogalerii.

 

Zdroj: wwd.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram