Valentýnské dárky pro muže - drobnosti, které si oblíbí

Valentýnské dárky pro muže - drobnosti, které si oblíbí

Muž, se kterým budete letos slavit 14. únor, si jistě zaslouží alespoň malou pozornost za to vše, co pro vás dělá. A také za to, co pro vás znamená. Tipy na valentýnské dárky jsou tady!

Spodní prádlo je možná velmi obligátní záležitostí, nám se ale jednoduše k svátku zamilovaných, lásky a intimity stále hodí. A přispívá k tomu také fakt, jaké stylové modely jsou dnes v nabídce. Nás již dávno uchvátila značka Happy Socks, v jejímž sortimentu nenajdete ani jedny nudné trenýrky. Celý Valentýn je ostatně tak trochu přeplněný všemi srdíčkovými vzory, že jedny puntíkované trenýrky do toho zapadnou levou zadní.  

 
Zelené vzorované boxerky Jack&Jones 359 Kč ; Puntíkované trenýrky Happy Socks 549 Kč

Muži milují jídlo, nebo už jste potkali nějakou vyjimku? Jídelní blogy, časopisy i zahraniční weby nás již několik týdnů zahrnují těmi nejvybranějšími recepty ve tvarech srdcí a zdobenými červeným ovocem. Kromě všemožných sladkých pochoutek v podobě muffinů, cupcaků, brownie a listového těsta na sto způsobů můžete zapátrat také po receptech na slané pizzy, které v případě zájmu lze místo obdélníku péct ve tvaru srdce. A pokud vaření ani pečení zrovna nepatří k vašim koníčkům, zkuste ve specializovaných prodejnách namíchat směs kvalitních klobás, sýrů, paštik a vína.  

Technika je pro mnohé chlapy velmi podstatnou součástí každodenního života a díky rozsáhlému sortimentu v jejím odvětví je velmi snadné, vybrat dárek právě z oboru elektronického příslušenství. Philips nabízí designově hezky řešená sluchátka a podívat se můžete i po vtipných krytech na mobil nebo pouzdrech na tablety. Pokud se vám přeci jen za žádných okolností nechce probírat se smrští techniky, zkuste něco, co je ženám mnohem bližší - kožené pásky nebo trendy peněženky. 

 
Sluchátka Philips 1 099 Kč ; Peněženka Nixon 869 Kč

answear.cz ; zoot.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram